Ga terug

19 juni 2019

Lifestyle

De Klerk en Plant Invest gaan intensief samenwerken!

Op donderdag 6 juni jl. zijn de overeenkomsten getekend voor een integratie van de onderhoudsactiviteiten van Plant Invest naar De Klerk, stappen de onderhoudsmedewerkers over naar De Klerk en wordt er daarnaast intensief samengewerkt op het gebied van advisering en levering. We zijn zeer verheugd dat dit na diverse, mooie gesprekken is afgerond en kijken uit naar de mooie projecten welke we samen gaan voorzien van groen en kerstdecoraties! De Klerk bereidt zo verder uit na een eerdere overname van de onderhoudsactiviteiten van Aspasia Interieurbeplanting uit Tilburg, eerder dit jaar. Na de verhuizing van de Marconilaan te Eindhoven naar De Run 4236 te Veldhoven afgelopen jaar hebben we verdere stappen gezet in de groei die al was ingezet. Daarnaast wordt de landelijke dekking ook verstevigd door deze ontwikkelingen.

Plaatsing bijzondere planten

Afgelopen maand hebben we twee grote ficus lyrata’s van 725 cm hoog geplaatst bij KPMG op het hoofdkantoor te Amstelveen. Met behulp van speciale materialen om de planten te takelen, hebben we met 5 man sterk deze mooi klus succesvol afgerond. Het was een bijzondere, niet alledaagse opdracht met een prachtig eindresultaat en waar de klant ook zeer tevreden mee is.

Groene wand buiten!

Naast groene wanden binnen, in de entree, op kantoor of in je woning, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van groene wanden buiten! Tegen ons eigen pand hebben we vorig jaar deze wand geplaatst en dit jaar is deze volledig tot wasdom gekomen. Heb je belangstelling voor een vrijblijvend voorstel voor een groene wand (binnen of buiten)? Neem dan contact met ons op!

Tot ziens in onze showroom!

Gerelateerd