De Barentzs Box Olive oil Sardinhas Sea salt Giftbox

Dit is een doorkijk cadeaudoos met 250ml premium Portugese olijfolie, Sardientjes en zeezout.

Portugal is het land van de sardientjes, door ze gestoomd te koken behouden ze hun unieke smaak. Het zeezout wordt hier met de hand geschept en de olijfolie makers doen dit nog steeds op traditionele wijze. Dit geschenk kost €29,95.

De olijfolie – Op doorreis van Porto naar het zuiden van Portugal troffen we Torre de Palma aan: een adembenemend mooi landgoed met wijnranken en olijfbomen. De olijfolie wordt hier met liefde en aandacht koud geperst en direct gebotteld.

De sardientjes – Portugal en sardientjes, het is als een lang en gelukkig huwelijk, ze horen bij elkaar. Onze sardientjes worden in stoom gekookt, deze traditionele methode geeft superieure kwaliteit en een ongeëvenaarde smaak. Zo kun je ze op elk moment serveren als tapas met een van onze chutneys, sluit je ogen en waan je aan zee!

Het zeezout – In het schitterende natuurgebied Reserva Natural Ria Formosa, wat bevolkt wordt door o.a. flamingo’s en ooievaars vindt je onze zoutproducent. Het zout wordt hier op de traditionele, 2000 jaar oude manier gewonnen met als ingrediënten; zee, zon, wind en veel liefdevol handenarbeid. Het zout heeft al diverse prijzen in de wacht heeft gesleept, waaronder de Slow Food Award. Ons zout zit vol oorspronkelijke vitamine en mineralen en dat proef je.

Meer te weten komen over Barentzs?
www.barentzs.nl