17 maart 2022

Leisure & Cultuur

'De Adele van de lage landen' in theater blauwe kei!

Kiki Schippers is cabaretier, tourt door het land met voorstellingen en is bekend om haar aanstekelijke bijdrages in de media. Ze werd bijna de Slimste Mens, schreef columns voor het AD en bracht in eigen beheer tientallen liedjes uit. Haar cabaretvoorstelling Meer is op vrijdag 25 maart te zien om 20.30 uur in het Magazijn bij het theater aan de Noordkade.

Leef! Alsof het je laatste dag is, of je allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Nu is het echter tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je nog meer? ‘Schippers trakteert haar publiek op muzikale pareltjes. Oprecht, kwetsbaar en breekbaar’ (Telegraaf).

Tickets voor Kiki Schippers kosten € 17,50 (inclusief een drankje) en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa.