31 oktober 2022

Lifestyle

De achtste vestiging en allereerste salon-in-salon. Beauty by Roos slaat handen in een met ijzersterk Nederlands begrip in beauty: Soap Treatment Store.

Best in hairextensions X best in beauty.
Uniek en verrassend-deze gloednieuwe samenwerking. En tegelijk ook heel natuurlijk: twee Nederlandse beauty icons en die met evenveel kennis, kunde en bevlogenheid hun specialiteit uit oefenen. De een in haar, de ander in vele andere aspecten van uiterlijke verzorging. Alles onder één dak. Zodat kenners van kwaliteit in regio Eindhoven de crème de la crème in beauty voortaan op één prachtige locatie vinden.

 Beauty by Roos
Al sinds 2007 helpt Beauty by Roos Nederlandse vrouwen aan hun droomcoupe voor meer zelfvertrouwen. Verlenging of volume behandeling, ook wel de anti-aging treatment genoemd. Steeds meer vrouwen zoeken extra haar hulp die ze bij hun eigen kapper niet vinden. De teams van Beauty by Roos Hairextensions-marktleider in Nederland- zijn de ultieme specialisten op dit gebied en hebben kwaliteit, service en maatwerk altijd op 1 staan.

 One stop beauty shop
De nieuwste vestiging zit onder één dak met Soap Treatment Store Eindhoven. Dit betekent dat vrouwen hun haar verlenging/volumebehandeling, tussentijdse styling én manicure, pedicure, facial op een plek kunnen boeken. Heel efficiënt en praktisch.

Lydia Thomas, eigenaar Beauty by Roos:
“Ik droomde al vanaf het begin van een plek als deze. Voor mij is het een volkomen logische stap. Met Esther en Stephanie (founders Soap Treatment Store) klikte het meteen, we delen onze visie op kwaliteit en service, de belangrijkste sleutel tot succes. Voor de klant is het super om alles onder één dak te vinden en te weten dat het klopt.

Voel je thuis
Voor de inrichting van Beauty by Roos Eindhoven tekende dezelfde designer als in Breda (opende eerder dit jaar). Boutique hotel meets huiskamer. Om je direct thuis te voelen. En in alle comfort te genieten van de magie van dé hairextension specialist van Nederland. Die zich op meerdere vlakken onderscheidt:

Techniek & snelheid. 
De medewerkers van Beauty by Roos zijn opgeleid om het ongekend hoge kwaliteitsniveau in iedere vestiging, altijd, te garanderen. Ook ‘oudgedienden’ krijgen alle mogelijke bijscholing om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien zijn de teams continue xtensions aan het zetten, bijsnijden en stylen, zij doen dus na de opleiding binnen no time zoveel ervaring op dat ze tot de absolute top behoren.

Naast snelheid en techniek is service bij Beauty by Roos key. Zowel voor, tijdens en na de behandeling. Voor de behandeling door vrijblijvend advies in de salons en de slimme online extensions calculator. Na de behandeling door de 100% garantie. Om dit te realiseren, heeft Beauty by Roos een aantal services in het leven geroepen. Natuurlijk voorlichting tijdens de ‘bonding’ (het zetten van de extensions). De weken erna volgen (digitale) reminders van alle tips & tricks over de verzorging van het ‘nieuwe’ haar. Ook is een touch up (bijsnijden) en complimentary styling behandeling inclusief. Bijzonder is ook de betalingsservice: het is mogelijk om (zonder extra kosten) in termijnen te betalen.

 Beauty by Roos werkt met drie merken 100% human hair van de allerhoogste kwaliteit: Hairloxx Professional, Indian Gold en Seiseta. De extensions worden one by one gezet, dit zorgt ervoor dat ze perfect blenden met het eigen haar zodat niemand het kan zien. De extensions bewegen mooi mee, vallen natuurlijk luchtig en de kleur wordt nauwkeurig gematched met de eigen kleur. Niet alleen met stijl haar of een slag ben je in goede handen, ook wanneer je van nature krullend haar hebt, kunnen de professionals de juiste extensions matchen.

 Prijsinformatie
De prijs van een behandeling is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de wens (volume of verlenging), het eigen haar en het geselecteerde merk. Een anti-aging volumebehandeling begint vanaf € 212,50 (50 extensions, 35/40cm). Met 100% garantie. Iedere behandeling is inclusief een tussentijdse touch up en styling. Uniek is de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, hiermee worden de totale kosten - zonder rentekosten - verspreid over maandelijkse termijnen.

Voor meer informatie en de extensioncalculator zie beautybyroos.nl