28 september 2021

Leisure & Cultuur

Crowdfundactie gestart voor nieuwe bezoekersattractie ONSTAGE in Breda

Nieuwe beleving dompelt bezoekers onder in de mystieke wereld van dance en dj’s

BREDA – Een uniek, muzikaal belevingsspektakel dat je een bijzondere inkijk geeft in de dancecultuur én het leven van top-dj's. Dat is het idee achter ‘ONSTAGE Experience’, dat op 1 mei 2022 haar deuren wil openen in het centrum van Breda. Om de plannen voor deze nieuwe Brabantse bezoekersattractie te realiseren start op dinsdag 28 september een crowdfundactie.

Nooit was de behoefte om dance te ervaren zo groot als nu en zijn leegstaande panden in binnensteden een nijpend probleem. Met ONSTAGE wil initiatiefnemer William Watts het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten voor jongvolwassenen in de stad verrijken. ONSTAGE betrekt een leegstand pand in de binnenstad van Breda. Zo krijgt de stad een nieuwe impuls die zorgt voor een aanzuigende werking als ´DJ Capital of the World´.

ONSTAGE wordt een zintuiglijke doorloopattractie met belevingsruimtes, boordevol indrukwekkende decors en interactieve licht-, en geluidsinstallaties. Hier kruipen bezoekers in de huid van topartiesten. Dat gebeurt aan de hand van twee karakters; de tourmanager en de persoonsbeveiliger. Zij nemen de gasten mee in het verhaal. Vervolgens gaan de bezoekers zelf aan de slag met het maken van een dancetrack, persfoto's, eigen graphics en special effects, tot dit samenkomt in de uiteindelijke, digitale show.

Het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant zegde de helft van de financiering al toe. Met de crowdfunding wil William en zijn team minimaal €100.000 euro ophalen. Hiervoor roepen zij de hulp in van belangstellenden en de inwoners van Breda. Investeerders worden beloond met de eerste toegangskaarten, een waardebon én een aantrekkelijk rentepercentage. De wens van de initiatiefnemer is om de ONSTAGE Experience op 1 mei 2022 te openen in het Bredase centrum.

Wil je meer weten over de crowdfundactie? Informatie, impressies en de tussenstand zijn te vinden op: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/onstage

Links: Website: www.onstageexperience.nl Facebook: @onstageexperiencebreda Instagram: @onstage.experience