Ga terug

12 december 2018

Food (agri)Leisure & Cultuur

Collins Foods & KFC Nederland Opening KFC ‘s Hertogenbosch

KFC ‘s Hertogenbosch is geopend op maandag 3 December

Vanaf heden kunnen de inwoners van ‘s Hertogenbosch en omstreken (eindelijk!) genieten van “The world’s greatest fried chicken” bij het nieuw geopende KFC restaurant op de Reitscheweg 20 (De Bossche MeubelBoulevard). Het loopt storm: in de openingsweek waren er naar schatting al 25,000 dol-enthousiaste fans die van dit nieuwe KFC restaurant hebben genoten. Het restaurant is goed bereikbaar vanuit ‘s Hertogenbosch, Rosmalen en vanaf de A2 (afrit 20). Er is een Drive-Through voor afhalen vanuit de auto en daarnaast voldoende parkeergelegenheid. Het restaurant is verdeeld in verschillende zones voor een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin. Voor kinderen is binnen het restaurant een “Tasty World” speelruimte ingericht.

Collins Foods Europe KFC ‘s Hertogenbosch wordt geopend door Collins Foods Europe, de grootste franchisepartner van KFC in Nederland met 20 restaurants sinds de opening in ‘s Hertogenbosch vorige week en ook Vlaardingen deze week. Mark van ‘t Loo, Chief Executive Officer, Collins Foods Europe: “Wij hebben voor KFC ‘s Hertogenbosch een super gemotiveerd team van in total 66 mensen klaar staan. via social media campagnes en werkenbijkfc.nl hebben wij veel sollicitaties ontvangen. Ook zijn er wervingsposters opgehangen bij diverse scholen in de buurt en werken wij nauw samen met de Gemeente. Iedereen is welkom om bij KFC te solliciteren, we zijn trots op ons diverse personeelsbestand. Tijdens de selectie hebben we gelet op kandidaten die goed passen in onze befaamde “How We Win Together” Cultuur waarbij je jezelf kan zijn, het verschil kan maken en plezier mag hebben. We zijn een erkend leerbedrijf en ook kandidaten die graag een MBO diploma willen halen bij KFC zijn welkom.”

The world’s greatest fried chicken

iedere KFC wordt de hele dag door verse kip in de keuken door goed getrainde koks gemarineerd, gepaneerd en bereid. Hiermee verzekert KFC de unieke smaak, knapperigheid, en kwaliteit en claimt KFC met recht “the world’s greatest fried chicken” te serveren. Het menu bij KFC is breed ontwikkeld: kipstukken, boneless strips, wraps, salads, burgers, boxmeals, kids meals en natuurlijk de iconische buckets om te delen, voor jong en oud ....”it’s finger lickin’ good!”

Openingstijden: KFC ‘s Hertogenbosch Zondag - Donderdag Vrijdag – Zaterdag Restaurant (lobby) 11:00 – 00:00 11:00 – 02:00 Drive-through 11:00 – 00:00 11:00 – 02:00

Over KFC (www.kfc.nl) Het verhaal van KFC begint op 9 september 1890, de dag dat Harland geboren wordt in Henryville, Indiana. De eerste periode van zijn leven gaat hij van baan naar baan (stoomboot kapitein, spoorweg brandweerman en zelfs als boer) en reist hij heel Amerika door. Wanneer Harland 40 is, koopt hij een motel in Kentucky en begint met het verkopen van zijn southern style chicken. Het restaurant doet het zo goed, dat hij wordt benoemd als "Kentucky Colonel" voor zijn bijdrage aan de maatschappij.

Eindelijk! De Colonel vindt in 1939 de perfecte mix van 11 specerijen en kruiden (top geheim) die wij vandaag nog steeds gebruiken. In 1950 trekt de Colonel voor het eerst het beroemde witte pak aan. Denk je dat hij daarna ooit nog iets anders aan heeft gehad? Nee. In de winter had hij een wollen pak, in de zomer een luchtigere van katoen! In 1972 opent de eerste KFC in Nederland, Rotterdam om precies te zijn. Inmiddels heeft KFC meer dan 60 restaurants in Nederland waar meer dan 3,000 mensen werken. Is dit het? Nee! Wij hebben de ambitie om nog veel meer restaurants te openen!

Over Collins Foods Europe (www.collinsfoods.com) Collins Foods is een vooraanstaande KFC franchisepartner in Australie en Europa. Met ‘s Hertogenbosch opent Collins haar 19e KFC restaurant in Nederland. Collins Foods heeft als missie om zich te vestigen als een toonaangevende restaurant holding die vooraanstaande merken exploiteerd waar mensen graag eten en trots zijn om te werken.

Gerelateerd