18 november 2022

Leisure & Cultuur

Cadeautip voor de feestelijke maand december en gelijktijdig een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de lokale jeugd!

Parktheater Eindhoven en Brabant Business Media dragen beide St. Playing for Success (https://www.playingforsuccesseindhoven.nl/Over_PFS ) een warm hart toe. Playing for Success Eindhoven is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot. Het gaat om kinderen die een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken bij (sociale) vaardigheden als leermotivatie, het vergroten van zelfvertrouwen, samenwerken met andere kinderen en positiever over zichzelf leren zijn. Belangrijke kwaliteiten die door de moeilijke corona tijd achter ons bij te veel jongeren een mentale deuk heeft veroorzaakt.

Derhalve tijd voor een leuke actie i.c.m. het jaarlijkse Eindhovense kerstwintercircus speciaal voor de BBM-lezers die een aantrekkelijke bijdrage oplevert voor dit belangrijke doel.

 Kerstwintercircus 50 jaar
Het is tijd voor een zinderende jubileumeditie van het Internationale Kerstwintercircus. In 2022 vieren we 50 jaar circus in het Parktheater! Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: voor de 50e editie halen we de beste en mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. En ook dit jaar ontbreekt spreekstalmeester Arjan Smit niet. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater!

 Buiten de piste
Kom op tijd of blijf nog even hangen, want buiten de piste is er nog van alles te beleven. Gezellige kraampjes waar je lekker kunt eten, kinderen kunnen zelf de circusartiest uithangen en op de Grote Foyer kun je een ritje maken in de draaimolen. 

Lekker eten tijdens het Kerstwintercircus
Tijdens het circus serveert restaurant BIJ13 het Kerstwintercircusmenu. Met op de Kerstdagen een extra feestelijk viergangendiner. Reseveer je tafel direct bij het bestellen van kaarten voor het Kerstwintercircus.

23 december:
https://apps.ticketmatic.com/widgets/parktheater_eindhoven/flow/parktheaterplugplay?event=544075825004&l=nl#!/addtickets

 31 december:
https://apps.ticketmatic.com/widgets/parktheater_eindhoven/flow/parktheaterplugplay?event=534098932165&l=nl#!/addtickets

Laat het even weten als je vragen hebt. Binnenkort wordt het programma en alle acts bekend gemaakt via : https://www.parktheater.nl/nl/programma/11174/Jubileumeditie_50_jaar/Kerstwintercircus