Ga terug

17 februari 2020

Lifestyle

BYJACKY BRENGT EXCEPTIONELE HIGH-END JUWELEN NAAR BRABANT

Eindhoven, 12 februari 2020 | Begin 2020 lanceerde Jacky Swinkels haar exclusieve juwelenhuis byJacky – House of Jewellery, met merken die dankzij byJacky nu te verkrijgen zijn in de Benelux. Na tien leerzame jaren in de hogere segment juwelenbranche waagde ze de sprong: terug naar Brabant en zelfstandig ondernemen. Tijdens het VIP-lanceringsevent op 12 februari maakten genodigden kennis met byJacky en de collecties op Strijp TQ in Eindhoven.

Jacky Swinkels over haar passie voor juwelen: “Juwelen zijn magisch, juwelen zijn emotie, juwelen dragen je identiteit uit. Wie ben je? Waar sta je voor? Achter ieder juweel schuilt een interessant verhaal.” – “Met byJacky sla ik een brug tussen exclusieve (internationale) niche-merken en het hogere marktsegment. Creatieve designers doen waar zij het beste in zijn: de mooiste juwelen maken. Ik doe waar ik het beste in ben en regel de commerciële kant van het verhaal.” Verkoop zal plaatsvinden op afspraak en tijdens besloten events.

Prachtige juwelen voor sterke, ondernemende vrouwen door sterke, ondernemende vrouwen. byJacky is een community waarbinnen aandacht is voor het verhaal van de designers, het verhaal van Jacky en het verhaal van de draagster. Jacky Swinkels zet in op haar netwerk en gaat bijzonder interessante samenwerkingen aan. De geselecteerde merken zijn opvallend, eigenzinnig en hebben een uniek verhaal. Zo contracteerde byJacky het op de natuur geinspireerde De Parme van Prinses Margarita de Bourbon de Parme, het Duitse Vieri met een focus op gerecycled goud en het expressieve en kleurrijke Alessa Designs uit Dubai.

byJacky wil haar netwerk bovendien iets extra’s bieden door inzicht in de juwelenwereld en het ambacht te geven: “Er valt zo veel te vertellen over het vak, en dat geeft extra glans aan het feestje dat het uitzoeken van juwelen toch al is. byJacky is méér dan een juwelenhuis, het is een community van liefhebbers waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en authenticiteit.”

Gerelateerd