Ga terug

8 november 2019

Nieuws

Business Awards Baronie van Breda 2020

Ondernemingen kunnen zich kandidaatstellen

BREDA, 7 november 2019 – De 3e editie van Business Awards Baronie van Breda (BABvB) vindt plaats op 1 april 2020 in de Grote Kerk. Ondernemingen uit de regio’s Breda, Oosterhout en Etten-Leur kunnen zich tot 15 december kandidaatstellen om in aanmerking te komen voor de prestigieuze prijs. Het thema is ‘What's your impact?’ Ofwel: wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij? Nieuw in deze editie is dat er een prijs is voor een bedrijventerrein dat aan dit thema het meeste tegemoet komt.

Maatschappelijk onderscheidend vermogen

Ondernemen is één, op maatschappelijk niveau een bijdrage leveren aan de samenleving een grote twee. Dit jaar kijkt de BABvB-jury verder dan het bedrijf an sich: wat is de impact van een onderneming op de maatschappij? Hoe levert het een duurzame bijdrage die meehelpt aan het verbeteren ervan? “Daarbij kan worden gedacht aan gebieden als verbetering gezondheid, sociaal werkgeverschap, leefomgeving, duurzame energie, efficiënt grondstoffenverbruik, etcetera. Organisaties die zorgen voor een positief effect op één of meerdere van deze actuele onderwerpen. Die daarmee een voorbeeld zijn voor andere bedrijven. Díe willen wij graag in de spotlight zetten en zoeken wij als kandidaat voor de Baronie van Breda Business Awards!”, zegt voorzitter Ton Jongeneelen enthousiast.

Awardshow

Goed ondernemerschap is van onschatbare waarde voor een bloeiende regio als de Baronie van Breda. Tijdens de awardshow Business Awards Baronie van Breda wordt ondernemerschap gevierd, worden samenwerkingsverbanden bevorderd en wordt kennis gedeeld. Na een succesvolle eerste editie in 2018 en 2019, wordt er in 2020 een vervolg gegeven aan Business Awards Baronie van Breda. De derde editie vindt plaats op 1 april 2020 in de Grote Kerk Breda.

Kandidaatstelling ondernemingen

Baronie van Breda Welke onderscheidende ondernemingen uit de Baronie van Breda voldoen aan het thema en willen hun impact tonen? Deze ondernemingen worden opgeroepen om zich kandidaat te stellen en zo mee te dingen naar de felbegeerde Businessaward. Dat kan tot 15 december 2019 via de website www.babvb.nl.

Exposure en media-aandacht

Een vakkundige jury zal de aanmeldingen beoordelen en drie genomineerden selecteren. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de awardshow op 1 april 2020. Het winnen van de Business Awards Baronie van Breda levert naast eeuwige roem ook volop exposure en media-aandacht op. Het zal bovendien een extra boost geven aan alle betrokkenen en de medewerkers van de winnende onderneming.

Gerelateerd