23 juni 2022

Sport

Brabants feestje in Zandvoort

Het succes van Max Verstappen draagt bij aan de stijgende populariteit en interesse in Formule 1. Daarom biedt het platform XPRNCS.com inmiddels ook compleet verzorgde reizen naar diverse Grands Prix. Tijdens de Grand Prix van Zandvoort in 2021 organiseerde XPRNCS een weekend met VIP hospitality in een gezellige Beach Club voor een grote groep Formule 1 liefhebbers. Deze groep genoot van compleet verzorgd weekend met eten, drank en geweldig uitzicht op het circuit. Met een paar honderd klanten van verschillende Brabantse bedrijven ontstond er dit weekend dan ook een heus Brabants Formule 1 feestje.

GP Zandvoort 2022
De Grand Prix van Nederland kent een rijke historie en kent na ruim 30 edities sinds vorig jaar ook een Nederlandse winnaar: Max Verstappen. Ook dit jaar vindt er weer een Brabants Formule 1 feest plaats in Zandvoort. Tijdens dit weekend kleuren de Max Verstappen fans heel Zandvoort oranje. Er worden nog steeds arrangementen verkocht op XPRNCS.com. Heb jij interesse neem dan eens een kijkje op de website!

XPRNCS.com
XPRNCS is hét officiële B2B platform voor de Nederlandse sport. Dit platform biedt klanten de mogelijkheid om een unieke VIP belevenis bij te wonen met hun relaties. Het aanbod op de website varieert van voetbal en tennis tot wielrennen en Formule 1. Mocht de juiste beleving er niet tussen staan verzorgt XPRNCS ook maatwerk reizen.