Partner

11 oktober 2023

Sport

Brabant Business Media Partner van Special Olympics

Brabant Business Media heeft zich verheugd aangesloten bij de Special Olympics Nationale Spelen als partner, en we zijn enthousiast om ons in te zetten voor dit inspirerende evenement dat 14,15,16 juni 2024 in de gemeenten Breda en Tilburg zal plaatsvinden. Als mediapartner voelen we ons vereerd om bij te dragen aan de groeiende beweging van inclusief sporten en de ongelooflijke atleten te ondersteunen die deelnemen aan de Special Olympics.

Special Olympics Nationale Spelen is het grootste multi-sportevenement in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Het biedt sporters met verschillende achtergronden en vermogens de kans om hun talenten te demonstreren en de gemeenschap te inspireren.

De Special Olympics gaat niet alleen over competitie, maar ook over het bevorderen van respect, begrip en inclusiviteit. Het benadrukt dat iedereen het recht heeft om deel te nemen aan sport en om hun capaciteiten te tonen, ongeacht hun beperkingen.

Als mediapartner van de Special Olympics zullen we ons inzetten om de verhalen van deze opmerkelijke atleten en de impact van het evenement te delen. We geloven sterk in de kracht van media om bewustwording te creëren, en we zijn vastbesloten om de boodschap van inclusiviteit en sportiviteit te verspreiden.

Brabant Business Media kijkt ernaar uit om samen te werken met de Special Olympics en een positieve bijdrage te leveren aan dit buitengewone evenement. We zijn er trots op deel uit te maken van de gemeenschap die dit geweldige initiatief ondersteunt

Website Special Olympics: Special Olympics Nationale Spelen 2024 in Breda en Tilburg - Special Olympics Nederland