Partner

3 februari 2022

Leisure & Cultuur

Brabant Business Media en MyTalentBoard gaan intensiever samenwerken tegen problematiek arbeidsmarkt

Een uitstekend werkende arbeidsmarkt is essentieel voor Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. De battle-for-talent is een heet hangijzer waarbij het ontwikkelen, benutten, behouden en aantrekken van talent cruciaal is voor de economie. 

Brabant Business Media helpt bedrijven om nieuw talent te vinden, optimaal in te zetten en effectief te ontwikkelen. Daarin zijn we flink gegroeid. Steeds vaker krijgen wij te maken met bedrijven die hun campagnes willen inzetten om de zoektocht naar talent te promoten. Wij willen onze klanten hiermee helpen. Om onze specialisatie kracht bij te zetten werken we samen met MyTalentBoard, dé specialist in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Zij zullen daarom als technische partner toetreden.

Samen zijn we een krachtige tandem. Brabant Business Media beschikt over een groot netwerk in het zuiden van het land en over media met een groot bereik in relevante doelgroepen. We produceren sterke, aansprekende campagnes die het juiste effect sorteren en waar goed op gereageerd wordt. MyTalentBoard beschikt over de knowhow en methodiek om mensen te vinden, te boeien en te (ver)binden. Zo haal je gezamenlijk en doelgericht nieuw talent binnen waarbij de kwaliteit gewaarborgd is, ook voor de langere termijn. Daarom zijn we als Brabant in Business trots op onze nauwe samenwerking met MyTalentBoard. 

Ook nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neemt contact op met ons en maak kosteloos gebruik van een gratis strategische sessie van een uur!

MyTalentBoard
Emile Gabriel & Johan Bertens
https://www.mytalentboard.eu/
040-2029361