Partner

23 september 2021

Leisure & Cultuur

Bouw Boutique Hotel Helder te Renesse gestart

Renesse - Op 22 september vond de sleuteloverdracht plaats van het pand van het voormalige Visrestaurant Helder. Met de sleuteloverdracht tussen Irene en René Oudesluijs-Bijkerk - de voormalige eigenaren van Visrestaurant Helder - en TEAM Concepts is tevens het officiële startsein gegeven voor de transformatie van het voormalige Visrestaurant naar een Boutique Hotel met 16 zeer luxe suites. Volgens planning kan het nieuwe Boutique Hotel nog vóór de zomer van 2022 haar eerste gasten ontvangen.

Boutique Hotel Helder wordt ontwikkeld door TEAM Concepts en de bouw is in handen van Aannemingsbedrijf Fraanje. Zij hebben hun werkplaats inmiddels ingericht en staan te poppelen om te beginnen met de transformatie. De sloopactiviteiten zijn gestart en vanaf medio oktober kunnen de échte bouwwerkzaamheden beginnen. Het nieuwe Boutique Hotel biedt straks plaats aan 16 hotelsuites, een comfortabele lobby, lounge en intieme privé-tuin.

De hotelsuites zijn door TEAM Leisure, zusterbedrijf van TEAM Concepts, verkocht aan particuliere investeerders. Zij genieten naast een aantal weken verblijf in hun eigen luxe hotelsuite van een aantrekkelijk nettorendement van 4-5%. Zij worden in het onderhoud, de exploitatie en verhuur volledig ontzorgd door het team van Kloeg Collection. Deze inmiddels zeer ervaren Zeeuwse hotelfamilie gaat zorgen voor een uitstekende bezetting. Maar ook Irene en René Oudesluijs-Bijkerk blijven ‘aan boord’. Zij zullen er dagelijks voor zorgen dat het de toekomstige gasten aan niets ontbreekt. Een heerlijk Zeeuws ontbijt met lokale streekproducten, bijzondere amuses en hapjes in de lounge of suite, alles is mogelijk. Als echte ‘personal assistents’ maken ze een verblijf zo aangenaam mogelijk en compleet zorgeloos. Of het nu gaat om een onvergetelijke excursie of om een top-winkel-tip. Boutique Hotel Helder is een unieke combinatie en joint venture tussen Kloeg Collection en Irene en René Oudesluijs-Bijkerk.

Ook genieten van uw eigen hotelsuite in Boutique Hotel Helder én een interessant nettorendement? Er is nog een laatste kans beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met TEAM Leisure, tel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl