Ga terug
Partner

14 februari 2020

Leisure & Cultuur

Bij een goed festival hoort een ‘kei gemütliche’ afterparty!

OISTERWIJK, 4 februari 2020 – Als vervolg op Das Leisure Ondernemers Festival in november 2019 organiseert VisitBrabant in maart 2020 Das Afterparty. Heb je Das Leisure Ondernemers Festival gemist? Of was je erbij maar zijn nog niet al je vragen over de Duitse gast beantwoord? Meld je dan nu aan voor één van de vier regionale (gratis) afterparty’s. Kei gemütlich!

Tijdens het regionale event krijg je in een informele setting antwoord op al je vragen over het bereiken en gastvrij ontvangen van Duitse gasten. Met de praktische tips en tools die je ontvangt start je optimaal voorbereid aan het aankomende toeristische seizoen. Geef je vraag vooraf aan ons door en wij schakelen ons netwerk in zodat we je vraag tijdens de sessie zeker kunnen beantwoorden. Uiteraard is er tijdens Das Afterparty ruim gelegenheid om te netwerken met Brabantse collegaondernemers.

Voor wie?

Das Afterparty is bedoeld voor Brabantse leisure-aanbieders (verblijfsaccommodaties, horeca, attracties, musea en events). Praktische informatie Das Afterparty wordt vier keer aangeboden: Datum Locatie Inloop Programma Di 17 maart Sandton Eindhoven Centre 9:30 uur 10:00-12:00 uur Do 19 maart Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught 13:30 uur 14:00-16:00 uur Di 24 maart NH Waalwijk 13:30 uur 14:00-16:00 uur Do 26 maart De Hoge Neer, Etten-Leur 9:30 uur 10:00-12:00 uur Deelname aan Das Afterparty is gratis*. Maximaal 2 personen per organisatie. * Als je je aanmeldt rekenen we op je komst. Het aantal plaatsen is beperkt en als je niet aanwezig bent, had er een collegaondernemer in jouw plaats kunnen deelnemen. Je kunt je daarom tot 5 werkdagen van tevoren afmelden. Wanneer je niet optijd afmeldt of wanneer je niet komt opdagen, zijn wij helaas genoodzaakt € 49,- in rekening te brengen.

Duitse gast centraal

Steeds meer Duitse toeristen weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal. Hoe kun je als ondernemer in de vrijetijdssector inspelen op de cultuurverschillen en meer Duitse toeristen verwelkomen en ze gastvrij ontvangen? VisitBrabant wil met ‘Das Afterparty’ een impuls geven aan de gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector. Het evenement is specifiek gericht op de Duitse toerist, omdat deze markt voor Brabant legio kansen biedt. Meer informatie en aanmelden: www.visitbrabant.com/afterparty

Gerelateerd