Partner

29 maart 2023

Lifestyle

Beste sport- & muziekliefhebber

De lente maanden zijn begonnen en daarmee is ook het evenementenseizoen van start. Heeft u al plannen met betrekking tot relatiebeheer of bezoekt u gewoon graag sport- en muziekevenementen? Laat u inspireren door de nieuwe evenementen en incentives! U kunt zelfs dit weekend nog als gast van Jumbo-Visma naar de Ronde van Vlaanderen! 

LASTMINUTE: RONDE VAN VLAANDEREN - 2 april

De eerste zondag van april, Vlaanderens Mooiste, staat bij alle wielerfans al maanden gemarkeerd in de agenda: 107e editie van De Ronde van Vlaanderen. De Ronde is een van de belangrijkste doelen van de ploeg en met renners als Wout van Aert, Dylan van Baarle en andere toppers zal de ploeg strijden voor de overwinning. Vanuit de warme en comfortabele Team Jumbo-Visma lounge beleef jij de koers van op de eerste rij.

Vanwege een lastminute annulering is dit arrangement geen €350,- maar nu €275,- per persoon. Check de website voor de inhoud van dit arrangement van Jumbo-Visma!

VIP gast van Team Jumbo-Visma

THUIS BIJ SNELLE  - 16 juni

Snelle is een Nederlandse rapper en singer-songwriter die in 2019 doorbrak. Met hits als "Reünie", "Smoorverliefd" en "Kleur" heeft Snelle een trouwe fanbase opgebouwd en is hij een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten van dit moment.

Na vele succesvolle clubshows, theatershows en festivalshows is het voor Snelle nu tijd om zijn grootste ‘feestje’ tot nu toe te bouwen, namelijk: een eigen concert geven in de Adelaarshorst te Deventer, de stad waar de artiest geboren en getogen is. Een primeur, want nooit eerder is er een concert gegeven op deze plek. ‘Thuis’ is hét huisfeestje van Snelle zoals hij die zelf zou geven, waar hij zijn eigen muziek ten gehore brengt, maar ook het podium geeft aan gastoptredens van artiesten die hij gaaf vindt. 

Bekijk nu het arrangement

JACK’S RACING DAY - 11 t/m 13 aug.

Jack's Racing Day is een jaarlijks evenement voor liefhebbers van motor- en autosport. Het evenement wordt georganiseerd op het TT Circuit Assen en biedt een dag vol spectaculaire races, shows en activiteiten voor het hele gezin.

Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is een must-see voor iedereen die van racen houdt. Naast de races en shows zijn er ook tal van bijzondere experiences te boeken. Denk hierbij aan een helikoptervlucht over het circuit of een 2-seater Experience om u even in te beelden hoe het is om Formule 1 coureur te zijn. 

Jack's Racing Day

INCENTIVES - diverse data