Benoeming WTC·E Ondernemers van het jaar 2020

  • Winny Hoffmann ‘WTC·E Ondernemer van het jaar 2020’

  • Thibault van der Laan ‘WTC·E Young Professional of the Year 2020’

Donderdag 6 februari jl. heeft World Trade Center Eindhoven tijdens het feestelijke TOP Business event in Holiday Inn Eindhoven, de ‘WTC·E ondernemer van het jaar 2020’ en ‘WTC·E Young Professional of the Year 2020’ bekend gemaakt. In het samenzijn van 150 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid kregen Winny Hoffmann, eigenaar Hoffmann Groep en Thibault van der Laan, eigenaar Diversity Agency de laureaat uitgereikt van ‘WTC·E Ondernemers van het jaar’. Winny Hoffmann WTC·E Ondernemer van het Jaar Het bestuur van World Trade Center Eindhoven heeft Winny Hoffmann – Eigenaar van de Hoffmann Groep in Beek en Donk – benoemd tot ‘WTC·E Ondernemer van het Jaar 2020’. ‘Winny heeft zich geweldig ingezet om de juiste contacten te stimuleren voor World Trade Center Eindhoven. Het is mede dankzij haar excellente expertise dat het netwerk van WTC·E een belangrijke schakel is in de uitwisseling van informatie en contacten in de bouw branche en het internationaal ondernemen, aldus Anton- & Hans van Limpt, Ondernemers van het jaar 2019, bij de uitreiking van de gouden WTC·E speld.

‘Mijn kracht bestaat uit het verzamelen van de juiste mensen om mij heen die hetzelfde denken en dezelfde weg gaan, die bij mij passen, bij het bedrijf én bij elkaar passen om samen het succes te behalen’ Winny Hoffmann. Young Professional of the Year

Thibault van der Laan, eigenaar van Diversity Agency, is een jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemer! “Vol passie en 100% focus is hij actief met de groei van zijn bedrijf. Daarnaast activeert hij andere jonge ondernemers om te participeren in het netwerk. Thibault is een ware ambassadeur voor WTC·E Young Professionals” alsdus Otto Lodewijks, SuitIT, Young Professional of the Year 2019, bij de uitreiking van de zilveren WTC·E speld.

Gerelateerd