Partner

30 november 2021

Sport

Ben jij aanvoerder van ambitie?

Sluit je ook aan als aanvoerder van ambitie? Daarmee maak je deel uit van het bijzondere bedrijvennetwerk van BrabantSport. Je wordt geen supporter van één club maar aanvoerder van sport in de gehele regio. Je investeert in sportinnovatie, talentontwikkeling, het halen van topsportevenementen naar Brabant en het toegankelijk maken van sport voor iedereen. Draag bij aan een sterker Brabant door sport. Vandaag, morgen en overmorgen.

Volop motivatie en inspiratie
Wanneer je aansluit bij het bedrijvennetwerk van BrabantSport kun je rekenen op voldoende netwerkmomenten. Bijvoorbeeld tijdens de topsportevenementen die mede vanuit BrabantSport mogelijk gemaakt worden in de regio. Denk hierbij aan GP Adrie van der Poel, La Vuelta Holanda 2022 of de jaarlijkse BrabantSport golfdag. Maar ook tijdens bedrijfsbezoeken of speciaal voor aanvoerders georganiseerde bijeenkomsten. Ook worden er regelmatig clinics georganiseerd onder leiding van topsporters uit Team BrabantSport. Zelfs in het afgelopen jaar is gebleken dat BrabantSport op andere manieren volop inspiratie en motivatie kon bieden, zowel on- als offline waar het mogelijk was.

“In het voorjaar van 2020 ging er letterlijk veel dicht. Mensen ontmoetten elkaar steeds minder, maar BrabantSport heeft er altijd alles aan gedaan om ons netwerk toch in verbinding met elkaar te houden. Complimenten voor de manier waarop we elkaar toch konden treffen. Dus ik zou zeggen: keep up the good work!”

Quote: Thomas Huigen, Markteffect.

Een hechte club ondernemers
Als aanvoerder van ambitie sluit je aan bij een hechte club ondernemers. Het is een informeel gezelschap en een mix van grote en kleine bedrijven, zoals ABN AMRO MeesPierson, Arriva, Eindhoven Airport, Univé en Van der Valk Hotels. Bij het veldrijden sta je met je laarzen in de modder, bij een hippisch evenement heerst weer een heel andere sfeer. Een sportevenement is een goede setting om elkaar op een ongedwongen manier te spreken en te onderzoeken of je eventueel iets voor elkaar kunt betekenen.

Ook in 2022 werken we verder aan onze ambitie, samen met al onze partners. We zijn klaar voor de toekomst. Klaar voor een #BRABANTSTERKERDOORSPORT

Meer weten over deze bijzonder businessclub? Check www.brabantsport.nl of neem contact op met een van onze ambassadeurs; Marcel Balkestein via marcel@brabantsport.nl of Eric Matijsen via eric@brabantsport.nl.