22 april 2022

Lifestyle

Beauty by Roos BREDA Nieuwe Ginnekenstraat 33

Dé hairextension specialist in Nederland groeit. De teller staat op zeven.  

Al sinds 2007 helpt Beauty by Roos Nederlandse vrouwen aan hun droomcoupe voor meer zelfvertrouwen. Verlenging of volume behandeling, steeds meer vrouwen zoeken extra haarhulp die ze bij hun eigen kapper niet vinden. De teams van Beauty by Roos Hairextensions- marktleider in Nederland - zijn de ultieme specialisten op dit gebied en hebben kwaliteit, service en maatwerk altijd op 1 staan.

Breda
Met bestaande vestigingen in Hengelo, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch, Amsterdam en Rotterdam krijgt het zuiden van Nederland in Breda de tweede salon. De inrichting past uiteraard bij de huisstijl met inachtneming van innovaties van nu. Zo biedt de verlichting best of both worlds: de experts hebben goed licht om te kunnen werken en klanten kijken vol zelfvertrouwen in de spiegel tijdens de behandeling dankzij de speciale spots. De sfeer is als in een boutique hotel – je voelt je er direct thuis.

Waarom Beauty by Roos?
Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 25% van de Nederlandse vrouwen tussen de 21 en 45 jaar zich onzeker voelt over het haar. Na hun veertigste ervaart 40% van alle vrouwen dat hun haar dunner wordt. Meer dan 50% van de behandelingen in de salons zijn dan ook volume behandelingen.

Best skilled
Techniek & snelheid. De medewerkers van Beauty by Roos worden altijd fulltime opgeleid om het ongekend hoge kwaliteitsniveau in iedere vestiging, altijd, te garanderen. Ook ‘oudgedienden’ krijgen alle mogelijke bijscholing om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien zijn de teams continu extensions aan het zetten, bijsnijden en stylen, zij doen dus na de opleiding binnen no time zoveel ervaring op dat ze tot de absolute top behoren. De focus ligt ook op klantenservice! Luisteren naar de klant, samen toewerken naar het optimale resultaat en het creëren van een aangename sfeer in de salon. Klanten zitten immers gemiddeld 3 uur in de salon - een positieve, comfortabele setting is dan geen overbodige luxe.  

  

Best service
Naast snelheid en techniek is service bij Beauty by Roos key. Zowel voor, tijdens en na de behandeling. Voor de behandeling door vrijblijvend advies in de salons en de slimme online extensions calculator. Na de behandeling door de 100% garantie. Om dit te realiseren, heeft Beauty by Roos een aantal services in het leven geroepen. Natuurlijk voorlichting tijdens de ‘bonding’ (het zetten van de extensions). De weken er na volgen (digitale) reminders van alle tips & tricks over de verzorging van het ‘nieuwe’ haar. Ook is een touch up (bijsnijden) en complimentary styling behandeling inclusief. Bijzonder is ook de betalingsservice: het is mogelijk om (zonder extra kosten) in termijnen te betalen.       

Best quality
Beauty by Roos werkt met drie merken 100% human hair: Hairloxx Professional, Indian Gold en Seiseta. De extensions worden one by one gezet, dit zorgt ervoor dat ze perfect blenden met het eigen haar zodat niemand het kan zien. De extensions bewegen mooi mee, vallen natuurlijk luchtig en de kleur wordt nauwkeurig gematched met de eigen kleur. Niet alleen met stijl haar of een slag ben je in goede handen, ook wanneer je van nature krullend haar hebt, kunnen de professionals de juiste extensions matchen.

Circulair
Uiteraard staat duurzaamheid en circulariteit op de agenda. Na de draagtijd van 3-4 maanden worden de extensions verwijderd. Het streven is om de strengen daarna een tweede leven te geven, hiervoor wordt nauw samengewerkt met experts van Matter of Trust. Ook de verpakkingen en inhoud van de verzorgingsproducten zitten midden in de duurzaamheidstransitie, met onder andere bio-based verpakkingen en formules zonder parabenen, siliconen en andere belastende ingrediënten. Het streven is om de verpakkingen van de extensions om te zetten van plastic naar papier. Het haar wordt nu al met biologische haarverf gekleurd.

Over Beauty by Roos
Beauty by Roos is in 2007, in Hengelo opgericht. In de jaren erna zijn er verschillende vestigingen in Nederland geopend. Beauty by Roos heeft in de afgelopen 15 jaar meerdere vak prijzen gewonnen en is in Nederland de grootste aanbieder in dit specialisme. Afgelopen jaar nam Lydia Thomas het bedrijf over, die samen met het ervaren team van Beauty by Roos het booming concept perfectioneert en verder uitbouwt in Nederland. 

Beauty By Roos Breda is open. Voor actuele openingstijden zie beautybyroos.nl en voor HR-beeld zie: https://bit.ly/BeautybyRoos.

Adres: Nieuwe Ginnekenstraat 33 Breda, 033-7600010

Informatie
De prijs van een behandeling is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de wens (volume of verlenging), het eigen haar en het geselecteerde merk. Een volume behandeling begint vanaf € 210 (50 extensions, 35/40cm), haarverlening is vanaf € 525 (125 extensions, 35/40cm) beschikbaar.

Voor meer informatie en de extensioncalculator beautybyroos.nl.