Ga terug

8 december 2021

Sport

Bas Smit opent grootste padel club van Brabant

‘The Padellers nu open met zes gloednieuwe indoorbanen bij De Heiberg in Veldhoven’

Ondernemer en social media icoon Bas Smit lanceerde onlangs samen met 4PM Sports het nieuwe concept: The Padellers. Padel, een aantal jaar geleden nog onbekend, is inmiddels een van de populairste sporten van het moment en de mix van tennis en squash is hét recept voor een ongekende rage in Nederland en ver daarbuiten. Na Amsterdam veroveren ze nu Brabant, met een eerste Padel Club in Veldhoven.

GROOTSTE PADEL CLUB VAN BRABANT
Met de opening van zes indoorbanen in Veldhoven bouwt Bas Smit met zijn The Padellers de grootste padel club van Brabant. In april komen er namelijk ook nog vijf outdoor banen bij. ‘We zijn intens blij met deze unieke nieuwe locatie! We kunnen hier letterlijk het hele jaar spelen want in de koude natte maanden spelen we binnen en zodra het voorjaar wordt zijn ook de outdoor banen klaar om bespeeld te worden’ aldus Smit.

Er liggen grootse plannen, want de ambitie is om binnen twee jaar maar liefst vijfentwintig clubs te hebben geopend. Na de eerste twee clubs in Amsterdam en de kersverse club in Veldhoven volgen er begin 2022 nog zeker 10 nieuwe locaties waaronder Rosmalen, Breda, Amersfoort en Valkenswaard. ‘Deze sport is zo geweldig. Ik gun het iedereen om het een keer uit te proberen, want ik weet zeker dat je net als ik fan word van het spelletje,’ laat Bas Smit weten

De banen zijn via de website van The Padellers te reserveren via het ‘Pay & Play’ principe. Het is ook mogelijk je aan te melden voor lessen of competities. De deuren in Veldhoven zijn vanaf donderdag 9 december geopend voor publiek.