21 november 2022

mobiliteit

Autobedrijf Van den Udenhout pakt groots uit tijdens de Novembershow

Van donderdag 24 t/m zaterdag 26 november is het Novembershow bij Van den Udenhout. Dat betekent dat er spectaculaire acties gelden die het kopen of (private) leasen van een auto bijzonder aantrekkelijk maken. Wat deze editie éxtra uniek maakt: de Brabantse autodealer werkt samen met lokale GroenRijk tuincentra om klanten extra in de watten te leggen.

Van den Udenhout grijpt tijdens de Novembershow nogmaals de kans aan om het 65-jarig bestaan groots te vieren. Daarnaast staan de feestdagen voor de deur. Dubbel reden om éxtra uit te pakken met veel voordeel.

Wie van plan is een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen te gaan rijden, kan nu met veel voordeel instappen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw of gebruikt exemplaar, naar koop of naar (private) lease. En wie al droomt over het volgende fietsseizoen, kan profiteren van korting op Kalkhoff e-bikes.\

Kiest u tijdens de Novembershow bijvoorbeeld voor een splinternieuwe ŠKODA FABIA middels private lease vanaf € 319,- p/m? Dan ontvangt u daar ook nog eens een GroenRijk cadeaubon t.w.v. € 250,- bij, vrij te besteden aan bijvoorbeeld de mooiste kerstversiering of tuinartikelen.

“We zijn een samenwerking met GroenRijk gestart om richting de feestdagen iets extra's te kunnen doen voor onze klanten. Dit doen we graag samen met lokale ondernemers, zo kunnen we elkaar versterken”, vertelt commercieel directeur Mark Bastiaansen. “Ook voor zakelijke rijders hebben we scherpe deals. Zo doen we bij ieder lease-contract een BIRD e-bike cadeau”, voegt Bastiaansen toe.