13 januari 2023

mobiliteit

Autobedrijf Van den Udenhout lanceert nieuw Private Groeilease-concept

Autobedrijf Van den Udenhout heeft een nieuwe flexibele vorm van private lease gelanceerd, onder de naam Private Groeilease. Met dit unieke leaseconcept profiteren klanten van maximale flexibiliteit en zekerheid, door kortlopende contracten, flexibele opzegtermijnen én de vrijheid om tussentijds te kiezen voor een ander model auto. Een prettig idee voor wie te maken heeft met financiële onzekerheid door de stijgende kosten voor levensonderhoud.  

 Met Private Groeilease is het Brabantse autobedrijf de goedkoopste private lease-aanbieder van Nederland. Een nieuwe auto, zoals de SEAT Ibiza of ŠKODA FABIA, is al beschikbaar vanaf € 299,- per maand op basis van 24 maanden, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Doordat alle kosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag komt u nooit voor financiële verassingen te staan. Alléén de brandstofkosten komen hier nog bovenop. 

 Voor wie een verandering in zijn of haar levenssituatie verwacht, zoals gezinsuitbreiding of een nieuwe baan, biedt Private Groeilease ook uitkomst. “Normaal gesproken is de looptijd van een private lease-contract vier jaar, waarbij de klant gedurende die periode in dezelfde auto blijft rijden. In die 4 jaar kan er veel veranderen in iemands leven, een auto moet mee kunnen bewegen. Met Private Groeilease zit je niet vast aan een meerjarig contract of een bepaald model auto. Het is ook gunstig dat er geen BKR-registratie nodig is bij deze leasevorm”, aldus commercieel directeur Mark Bastiaansen. 

 Private Groeilease is exclusief beschikbaar bij Autobedrijf Van den Udenhout, officieel merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA met showrooms in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven en Oss.