10 maart 2023

mobiliteit

Autobedrijf Van den Udenhout bekroond tot Audi Dealer van het Jaar 2023

Afgelopen donderdag streden vijf Audi Excellent dealers om de titel Audi Dealer van het Jaar 2023. Dat gebeurde in Studio 21, te Hilversum, onder leiding van Humberto Tan. De geselecteerde dealers hielden een pitch voor de kritische dragons, bestaande uit Jort Kelder, Fanja Pon, Ferry Enders, Fabienne Chapot en Soenil Bahadoer. Autobedrijf Van den Udenhout ontving de hoogst mogelijke erkenning en werd bekroond tot Audi Dealer van het Jaar 2023.

Gastvrijheid
“We zijn een bourgondisch Brabants bedrijf. We leggen onze klanten graag in de watten en zorgen ervoor dat zij zich bij ons thuis voelen. In onze ‘Huiskamer’ komen gastvrijheid en hospitality samen. De barista schenkt de lekkerste koffie en bereid gratis een vers ontbijt”, aldus marketing directeur Kirsten van Eupen.

Innovatie en ontzorging
“In onze Customer Private Lounges komt een Audi al bij het samenstellen tot leven. De klant ziet de auto op ware grootte, creëert samen met onze verkoopadviseur een next level Audi, ziet de juiste kleur, voelt de bekleding en hoort het geluid van de motor”, vertelt vestigingsmanager Didier Müller. “Bij onze Drop & Drive buitenkluizen kan de klant 24/7 terecht voor het brengen en ophalen van de auto voor onderhoud. Zo ontzorgen we”, voegt hij toe.

Teamprestatie
Voor de verkiezing van Audi Dealer van het Jaar worden dealers het gehele jaar door beoordeeld op diverse onderdelen, waaronder marketing, sales en service. Het behalen van deze titel is daarom een echte teamprestatie, waar Van den Udenhout ontzettend trots op is.