16 juni 2020

Leisure & Cultuur

Attractiepark Toverland zoekt ruim 150 scare actors voor Halloween

Toverland is gestart met de voorbereidingen voor de succesvolle Halloween Nights en Halloween Days. Hiervoor is het attractiepark op zoek naar ruim 150 scare actors die in de huid van de diverse karakters willen kruipen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities via toverland.com/scareactor. Het Halloween-evenement vindt plaats op diverse data in de herfstvakantie.

Tijdens de Halloween Nights in Toverland worden per avond zo’n 120 scare actors ingezet om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen in de diverse scare zones en spookhuizen. “De Halloween Nights beloven dit jaar spectaculairder te worden dan ooit”, vertelt Luke Verhoeven, Manager Entertainment. “Vanwege de populariteit van het evenement staan er dit jaar bovendien extra veel Halloween Nights op de planning, waarvoor we nog meer dan 150 scare actors zoeken. Iedereen die een passie heeft voor griezelen mag zich opgeven.” Tijdens de audities wordt bekeken of de acteurs bij Toverland passen en in welke rol ze het beste tot hun recht komen.

Coronamaatregelen

“Vooralsnog gaan wij ervan uit dat ons Halloween-evenement dit jaar ondanks het coronavirus gewoon door kan gaan”, legt Luke uit. “Vanzelfsprekend zullen we de nodige maatregelen treffen om de veiligheid van zowel de bezoekers als de scare actors te waarborgen.” De exacte invulling van de Halloween Days en de Halloween Nights wordt op een later moment bekendgemaakt.

Aanmelden audities

Om kans te maken op een rol dienen scare actors in spé minimaal 18 jaar oud te zijn en beschikbaar te zijn tijdens een van de auditie-avonden op 18, 20 en 21 augustus, de generale repetities op 6 en 7 oktober en minimaal 10 van de 14 Halloween Nights op 9, 10, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 30, 31 oktober en 6, 7 november 2020. Het aanmeldformulier voor de audities is te vinden via toverland.com/scareactor. Via dit formulier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden als scare actor voor de Halloween Days.

Gerelateerd