7 oktober 2022

Leisure & Cultuur

Attractiepark Toverland presenteert Halloween Days & Halloween Nights

Attractiepark Toverland staat vanaf zaterdag 8 oktober 2022 in het teken van Halloween, met overdag zestien familievriendelijke Halloween Days en na zonsondergang twaalf huiveringwekkende Halloween Nights. Tijdens de Halloween Nights nemen 150 scare actors hun intrek in vijf spannende scare zones en vijf angstaanjagende Haunted Experiences. Alle Halloween Nights worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Meer informatie is te vinden via toverland.com/halloween.

 Familievriendelijke Halloween Days
Tijdens de Halloween Days (adviesleeftijd: tot 12 jaar) geniet het hele gezin van twee spannende familieshows en vier bijzondere halloweenbelevingen. Zo is er een Pumpkin Farm met maar liefst 25.000 pompoenen en kunnen bezoekers hun angsten ontdekken in Dr. Fool’s Mansion. In de nieuwe show ‘Bodega Mágica’ gaat het testen van toverspreuken helemaal mis. Toverland-karakters Toos & Morrel zijn van de partij tijdens de speciale show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’.

 Huiveringwekkende Halloween Nights
Als de zon is weggezakt starten de Halloween Nights (adviesleeftijd: vanaf 12 jaar). Dan breken alle griezels los en nemen zij na een angstaanjagende parade het park over. In vijf gratis scare zones maken bezoekers kennis met de meest gruwelijke gedaantes. Zo wordt in ‘Fiesta de los Muertos’ het Mexicaanse dodenfeest gevierd, dwalen gemuteerde bemanningsleden over de zeebodem in ‘Shadows of the Sea’ en brengt ‘Cirque! – Royal Edition’ de duistere kant van het circus aan het licht. Ook zijn er vijf betaalde Haunted Experiences (€ 5 – € 7,50). Durfallen kunnen in ‘The Witches Forest’ oog in oog komen te staan met duistere heksen, enorme ratten tegen het lijf lopen in het vernieuwde doolhof ‘Trapped’ en op onderzoek uitgaan in het duistere landhuis ‘Maison de la Magie’.

All-in Fear Pass & Trick or Eat-dinerbuffet
Bezoekers die alle Haunted Experiences willen beleven, kunnen gebruikmaken van de all-in Fear Pass. De Fear Pass kost € 62,50 en geeft eenmalig toegang tot alle vijf Experiences. Ook is een diner in het speciale buffetrestaurant Trick or Eat inbegrepen. Dit diner is ook los te boeken. Volwassenen betalen € 37,50, kinderen van 6 tot en met 11 jaar € 22,50 en kinderen van 3 tot en met 5 jaar € 12,00 per persoon.

 Praktische informatie
De Halloween Days vinden plaats op 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober, 22 tot en met 31 oktober en 5 en 6 november. Bezoekers kunnen tevens genieten van de Halloween Nights op 8 oktober, 15 oktober, 22 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 5 november. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur, met de vuurwerkshow om 22:45 uur. Ook zijn alle attracties geopend. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.toverland.com/halloween