Partner

4 februari 2021

Leisure & Cultuur

Attractiepark Toverland en PVH Europe B.V. slaan handen ineen

Bedrijven worden tijdens de coronacrisis voor extra uitdagingen gesteld. Waar Attractiepark Toverland tijdelijk gesloten is en niet alle medewerkers van werk kan voorzien, merkt PHV Europe B.V. een stijging in het aantal e-commerce orders en zijn er extra medewerkers nodig. Met behulp van HR-dienstverlener Adecco zijn Toverland en PVH dan ook een duurzame samenwerking aangegaan.

Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur Toverland, is trots op deze samenwerking. “Wij zijn erg blij dat wij onze medewerkers in een tijd waarin Toverland vanwege het coronavirus tijdelijk gesloten is toch van werk en van inkomen kunnen voorzien.” Ook Jac Wanten, Sr. Vice President Logistics & Warehousing PVH Europe B.V., ziet de samenwerking als een mooie win-winsituatie. “Wij helpen Toverland en haar medewerkers graag om de coronatijd te overbruggen. Vanwege de explosieve stijging van onze online bestellingen kunnen wij de extra handen heel goed gebruiken.”

Op dit moment is een dertigtal medewerkers van Toverland toegevoegd aan het team van PVH. Ingrid van Heyster, Regional Branchmanager bij Adecco, is erg blij dat ze heeft kunnen bemiddelen tussen PVH en Toverland. “Het is geweldig dat deze bedrijven vanuit dezelfde regio elkaar in deze uitdagende tijd kunnen helpen.”

Over de bedrijven

Attractiepark Toverland laat jaarlijks meer dan 860.000 (2019) bezoekers genieten van een onbezorgd dagje uit, in zes magische themagebieden met ruim 35 attracties en shows. PVH Europe B.V. is eigenaar van onder andere de merken Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Vanuit de locaties in Venlo en Roosendaal worden dagelijks producten van deze merken gedistribueerd naar winkels en consumenten in heel Europa. Adecco koppelt als wereldwijd HR-dienstverlener in meer dan 60 landen werkgevers en medewerkers aan elkaar en vervult vacatures voor PVH.