Partner

27 oktober 2021

Leisure & Cultuur

Alle hotelsuites Hotel St. Joris binnen een week ‘onder contract’

In het weekend van 16 oktober startte de officiële verkoop van de 54 hoteleenheden die gerealiseerd gaan worden in het gebouw ‘Sint Jorisdoelen’ aan de Balans in Middelburg. De belangstelling was enorm en binnen een week stonden alle 54 eenheden onder contract. “We wisten dat het een aantrekkelijke locatie en een prachtig pand is; ook de prijsstelling is zeer scherp, maar dat het zó snel zou gaan, daar waren wij ook even stil van”, aldus Alexander Snoodijk van TEAM Leisure.

“Wij bieden particulieren de kans om één of meerdere hotelsuites te kopen; zij worden dan eigenaar van een compleet ingerichte hotelaccommodatie. Over de aankoopsom/investering krijgen zij 4- 5% geprognosticeerd nettorendement. Deze formule is, zo blijkt nu ook maar weer, heel erg in trek. De lage (en zelfs negatieve) spaarrente doet veel mensen nadenken over andere mogelijkheden om hun vermogen te laten renderen. Daarnaast hebben de kopers er vervolgens ook geen omkijken meer naar en worden zij volledig ontzorgd middels de succesvolle verhuur- en beheerformule van hotelorganisatie Kloeg Collection. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden voor eigen gebruik; het sociaalrendement”, legt Alexander uit.

Eind dit jaar start Bouwgroep Peters met ‘de ontmanteling’ van het bestaande gebouw, om in het begin van 2022 te kunnen beginnen met de (ver)bouwwerkzaamheden. In de eerste maanden van 2023 verwacht Kloeg Collection de deuren van Hotel St. Joris te kunnen openen om de eerste gasten te verwelkomen.

Indien kandidaten nog interesse hebben om te investeren, kunnen zij zich laten registreren bij TEAM Leisure. Mocht er nog iets beschikbaar komen, dan zal TEAM Leisure hen informeren. Ook kunnen geïnteresseerden zich laten informeren over andere investeringsmogelijkheden via TEAM Leisure. TEAM Leisure is bereikbaar via 088-1900 222 of info@teamleisure.nl