Ga terug

4 september 2019

Aansluiting ondernemer in het buitengebied van Boxmeer is een feit!

Het gaat hard met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Boxmeer. De kern van Boxmeer heeft al een glasvezelaansluiting en nu worden ook de laatste adressen in het buitengebied aangesloten. Op 3 september hebben E-Fiber en Wethouder Stevens de aansluiting bij ondernemer Nick Verberk van TOP Sport en Groen gevierd.

Een boost voor ondernemers in het buitengebied

De aansluiting werd op feestelijke wijze gerealiseerd aan De Breid in Maashees. De wethouder is erg blij dat iedereen toegang krijgt tot snel en betrouwbaar internet. Voor ondernemers in het buitengebied is dit een enorme boost. “We hebben vanaf het begin gekozen voor één belangrijk uitgangspunt: glasvezel overal. En we gaan het realiseren: buitengebied, stedelijk gebied en alle industrieterreinen. Topprestatie door allen die hieraan hebben meegewerkt.”Aldus wethouder Stevens.

Een soepel en snelle aanleg in Boxmeer

E-Fiber heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het glasvezelnetwerk in de gemeente aan te leggen. Oprichter Eric Vos is trots dat de aanleg soepel en snel verloopt en dat bewoners in Boxmeer nu ook écht gebruik kunnen maken van het netwerk.

Daarom glasvezel

We zijn steeds meer online. Een supersnelle en betrouwbare internetverbinding is een must. Glasvezel speelt in op onze groeiende vraag naar data, denk aan 1000 Mbit/s en tot wel 50x zo snel downloaden en uploaden. Daarnaast biedt glasvezel een nieuwe vrijheid. Gebruikers bepalen zelf bij wie ze internet, televisie en telefonie afnemen. Het is een open netwerk met meerdere aanbieders. Ook is glasvezel beter voor het milieu.

Over E-Fiber

E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen.