25 februari 2022

Lifestyle

Zakelijk zelfvertrouwen een boost geven

Hoe belangrijk is het om vertrouwen te hebben in het eigen vermogen om te slagen? Uitgebreid onderzoek: enorm. Helaas heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat vrouwen met last hebben van verminderd zakelijk vertrouwen. En dat dit hun doelstellingen en prestaties in de weg staat. Gelukkig kan dit niveau van zelfvertrouwen worden verhoogd. De belangrijkste indicator voor commercieel succes is zelfvertrouwen. Het specificeert wat uw hoop en verlangens zijn, hoe u uw plan selecteert, het indien nodig in realtime wijzigt en vervolgens doorgaat totdat u uw doelen bereikt

Ambities uiten
Desalniettemin zijn het hebben van ambities en het communiceren ervan essentieel voor succes. Naast het bepalen van de richting van je eigen gedrag, houden doelen je verantwoordelijk, en je omgeving kan je ook in het zadel ondersteunen als ze weten wat je wilt bereiken. Verder zijn er 'high performance cycles': hoge ambities leiden tot hoge doelstellingen, die leiden tot hogere prestaties, die leiden tot meer zelfvertrouwen, want 'wat geweldig dat je zulke toffe dingen hebt gedaan!'

Hierdoor hebben zelfverzekerdheid, maar ook het uitspreken en serieus nemen van (hoge) doelstellingen een impact op het succes.

Welke methoden gebruikt u om kansen voor verbetering te identificeren?
Hoe herkent u een zakelijk zelfbeeld met groeipotentie? Heeft u last-minute twijfels of onzekerheden? Dat klopt, en het is iets om te waarderen. Het maakt u een beter mens en besluitvaardiger in je oordelen.Als uw twijfels en zorgen echter uw route en toekomstige stappen bepalen, loopt u veel vooruitgang en potentieel mis. U bent zich ongetwijfeld bewust van slechte gedachten en gevoelens. Het zijn reflecties op uw eigen effectiviteit, zoals:

• Wie ben ik nu?

• Wat zullen andere mensen denken?

• Anderen zijn veel superieur.

• Ben ik te overdreven?

Dit zijn natuurlijk volkomen natuurlijke ideeën die iedereen van tijd tot tijd ervaart. Dit soort denken kan zelfs dienen als een motivator voor prestaties. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je je best doet, snel aan de slag gaat en je planning zorgvuldig voorbereidt.

Toch gebruiken veel mensen deze manier van denken (onbewust) om te voorkomen dat ze ergens aan beginnen, een promotie accepteren of een salarisverhoging krijgen.

Identificeer u potentieel voor vooruitgang en vergelijk jezelf met jezelf!
Probeer dus de concepten of veronderstellingen te ontdekken die aan uw gedrag ten grondslag liggen en streef ernaar om deze zo onaandoenlijk mogelijk aan te passen. Het zal in eerste instantie vreemd lijken, maar u zult snel de voordelen zien.

Het is tijd om jezelf te gaan vergelijken als je eenmaal begonnen bent. 
• Hoe gaat het met je sinds je regelmatig op LinkedIn begon te posten, waar je altijd al bang voor was?

• Of ben je begonnen met netwerken?

• Heeft u uw uurtarief verhoogd?

Hoogstwaarschijnlijk bent u blij met uzelf en voelt u zich aangemoedigd om met vertrouwen aan het werk te blijven. Kijk hoe je zelfvertrouwen is gegroeid!

Overweeg uw groeicurve en hoe deze zich verhoudt tot die van u van een paar jaar geleden. Wees trots op uw vooruitgang en gebruik deze om uw vertrouwen in uw toekomstige verbetering te behouden.

Zoek positieve ideeën op (zodat u de destructieve voorbij kunt laten gaan)
Stel, u heeft een fantastische organisatie ontdekt waarvoor u zou willen werken. Ondanks de duidelijke connectie tussen u en het bedrijf, heeft u last van ideeën als 'Ze wachten waarschijnlijk niet op mij' of 'Ik word binnenkort afgewezen, wat als...'. In zulke gevallen heeft het geen zin om heel hard na te denken dat u deze dingen niet mag denken. Het is logisch om ideeën op te roepen die 'waar' zijn en u een gelukkig gevoel geven. 

Uw fysieke en mentale welzijn zijn cruciaal voor uw succes. Dagelijkse zelfzorg, interactie met familie en vrienden, lichaamsbeweging en gezondere keuzes kunnen voor veel mensen moeilijk zijn, maar ze kunnen u op een prettige manier helpen uw doelen te bereiken.

Beschouw uw sociale, fysieke en mentale gezondheid als zowel een middel tot een doel als een doel op zich. Iets wat je voor jezelf koopt. Zie dit onderwerp niet als een andere maatschappelijke verplichting waaraan u zich moet houden, maar als iets dat u voor uzelf en uw ambities moet doen.

Het belangrijkste is dat een persoon die geliefd, uitgerust en gezond is, minder gestrest is, meer energie heeft en gewoon gelukkig is. Maak er het beste van.

Karin Nagdalyan
Brabant Bussiness Media, Mediaredactiemedewerke