Ga terug

6 april 2020

Food (agri)

5 vragen aan de ondernemer: Las Salinas Veldhoven

De uitstraling van een echte cantina: ontspannen, gezellig en betaalbaar.

**Wat voor een type restaurant heeft u?
**We zijn een authentiek tex-mex restaurant met Brabantse gezelligheid en een speels tintje. De tevredenheid van onze gasten staat bij ons hoog in het vaandel. In ons team ligt daarom de focus op samenwerking en flexibiliteit. We zijn tevens ontzettend trots op de internationale samenstelling van ons team. Wij streven naar een optimale prijs - kwaliteitsverhouding. Voor ieder wat wils, tegen een leuk prijsje!

**Wat is het effect van de huidige coronacrisis op jullie organisatie?
**Natuurlijk heeft deze corona crisis indruk gemaakt op ons als bedrijf. Echter weten wij met ons doorzettingsvermogen en onze trouwe, vaste gasten ons hoofd redelijk boven water te houden.

**Hoe is jullie manier van werken veranderd? In hoeverre heeft dat al wat opgeleverd?
**We hebben heel erg moeten wennen aan de situatie. Dit heeft ons de mogelijkheid geboden om een ontwikkeling te maken in onze manier van werken. Het was een uitdaging om het Las Salinas gevoel bij de gasten thuis te creëren. Wij vinden zelf dat dit aardig gelukt is mede door de positieve feedback van de mensen.

Ondanks de vele stress momenten vinden wij dat we dankbaar mogen zijn dat wij op deze manier nog contact kunnen houden met onze vasten gasten. Deze dankbaarheid geven wij door in het beperkte contact wat we nog met ze hebben. We zijn zeer positief verrast door de loyaliteit en vriendelijkheid.

**Hoeveel zorgen maak jij je?
**De zorg is op dit moment dat het eindpunt nog lang niet in zicht is. Zolang Covid-19 heerst zullen wij in het ongewisse blijven. Door ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM houden kunnen wij ons concept Las Salinas op deze manier voortzetten.

**Hoe komen we als ondernemers deze crisis door?
**Wij zijn ons ervan bewust dat wij niet alleen staan. Door samen te werken met bedrijven zoals La Toscana en Go Sharing wordt een heerlijk nagerecht en een milieuvriendelijke thuisbezorging ons een stuk makkelijker gemaakt. Door de mensen die bij ons terecht komen via de flyers én de bomvolle inbox op sociale media houden wij toch hoop en blijven wij positief. Hiervoor zijn wij iedereen hartstikke dankbaar!

www.lassalinas.nl | 040-2533860 | lassalinas.bv@upcmail.nl | Facebook

Gerelateerd