Ga terug

15 maart 2019

Leisure & CultuurSport

10e EDITIE POLO BRABANT 22 & 23 JUNI

Zaterdag bijna uitverkocht Met enige trots kunnen we meedelen dat de befaamde Polo Brabant Night bijna is uitverkocht. Er zijn enkel nog losse tickets beschikbaar om stijlvol samen te genieten van een dynamische middag en avond uit, eindigend met een fantastisch feest.

Bestel hier losse tickets

"Polo is sneller dan hockey, ruiger dan rugby en sexier dan golf"

Zondag Business Finals De zondag van Polo Brabant staat in zijn geheel in het teken van de zenuwslopende Business Finals. Dit top-toernooi op Nederlandse bodem is uitermate geschikt om uw belangrijkste relaties uit te nodigen en in een gemoedelijke sfeer te netwerken. Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer snel naar de laatste en beste beschikbare plaatsen op zondag. Alle arrangementen zijn all-inclusive, dus geen financiële verrassingen meer na afloop van het evenement.

Kijk hier voor alle arrangementen

Ben er ook bij! Deze mooie bedrijven zijn ook aanwezig: ABN AMRO MeesPierson, De Burgh, abcfinance B.V., Hartcentrum Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Sioux, Schaap en Citroen, VB Groep, Darling Ingredients, en nog vele anderen.

Brainport en Polo Brabant Vijftien jaar geleden bezochten Lukas en Lei Willems (namens BYLEI) hun eerste polo-toernooi in het Amsterdamse Bos. Ze werden gegrepen door de spectaculaire paardensport en zagen direct de mogelijkheden om die te combineren met unieke zakelijke ontmoetingen in de Brainportregio. Tien jaar later is Polo Brabant een begrip in de mondiale polowereld. “Polo past bij Brainport als een kroeg bij de kerk.”

Lees meer over deze mooi combinatie

Dromen worden werkelijkheid Droom jij ook al je hele leven over stoere polospelers? Dan is dit je kans. Ontmoet in juni tijdens Polo Brabant 's werelds leukste polospelers bij de stallen of op het veld. Boek een extra arrangement om deze droom werkelijkheid te laten worden en moedig jouw favoriet persoonlijk aan tijdens de spannende wedstrijden. En proost samen met hen na de ‘match’ op Polo Brabant.

Behind the scenes van Polo Brabant

The Art of Living en Polo Brabant Sinds jaren is Art of Living één van de mediapartners van Polo Brabant. Binnenkort, van 28 t/m 31 maart, organiseren zij hun eerste eigen woon- en lifestyle event in Autotron te Rosmalen. Woon- en tuininspiratie op het hoogste niveau. Enkele van de aanwezige exposanten zullen ook bij Polo Brabant hun producten presenteren. Bekijk de site van dit event via onderstaande button.

Lees hier meer over The Art of Living event

Gerelateerd