30 september 2019

Leisure & Cultuur

10 oktober in Café Rebel De Goal Show met stand-up comedian Andries Tunru

Gemeente Oss staat van 5 tot en met 11 oktober in het teken van Duurzaamheid. Op donderdag 10 oktober komt de Goal Show van ANNE met daarin stand-up comedian Andries Tunru naar Oss! ANNE presenteert zich als de 18e Global Goal en neemt jou daarin mee. Een 18e Global Goal, het waren er toch 17? Klopt de 18e Global Goal…dat ben JIJ! Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in Café Rebel, Begijnenstraat 4 in Oss.

Goal Show

De Goal Show is een actieve show met presentator, comedian, MC maar bovenal sfeermaker Jelle Brouwer. Speel jij mee met de pubquiz, beluister je het flitsdebat en ga je aan de slag met de doe-opdrachten? Duurzaamheid is ook leuk en jij bent er bij! Net als stand up comedian Andries Tunru die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt als het gaat over duurzaamheid en Duurzaam Oss.

Wie is Andries Tunru?

Hoe word je tevreden als je alles wilt? Als je de high-score van Lingo wil verbreken, een klimaatneutrale wereldreis wil maken, maar ook je acht uur slaap wilt pakken?

Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. U kent Andries van zijn columns op Radio 1, van het TV-programma Hufterproef of als helft van improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Kent hem nog niet? In dat geval: Andries Tunru studeerde af aan de Koningstheateracademie, dé cabaretopleiding van Nederland. Won de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten.

Er volgt nog meer!

Het programma wordt nog steeds aangevuld! Bekijk op www.duurzaamoss.nl/weekvandeduurzaamheid welke evenementen voor jou interessant zijn!

Gerelateerd