Financieel

De financiële wereld gaat volledig veranderen!
Wat wordt uw rol daarin en hoe gaat u de markt benaderen?
De wereld verandert in razendsnel tempo. Ook de financiële wereld ontkomt niet aan grote veranderingen. De traditionele financiële instellingen, met de banken voorop, zullen onder andere door de invloed van ICT en Technologie, een andere rol krijgen of zullen zelfs verdwijnen. De vraag van de klanten zal veranderen, denk aan de opkomst van bitcoins of andere alternatieve betaalmiddelen. Welke invloed hebben maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en MVO? Dat dit gevolgen heeft voor de werkgelegenheid en de rol van de financieel professional mag duidelijk zijn. Of toch niet?

Daarom stelt Brabant Business Media aan u de vraag:

Hoe blijft u relevant in de snel veranderende financiële wereld?
Wat doet uw organisatie om aansluiting te hebben, te krijgen en te houden met de vraag van ondernemers en particulieren op financieel gebied. Wat is uw visie op de markt, hoe ziet u de toekomst? Als u op deze vragen de antwoorden heeft en u wilt deze delen met een voor u belangrijke doelgroep, teweten uw collega-ondernemers in Brabant, Zeeland, Limburg en Gelderland, dan nodigen wij uw van harte uit.

In de a.s. periode bestenden wij hier aandacht aan. Dus bent u een bancaire instelling, Intermedair, Fin-tech bedrijf, ICT-dienstverlener arbeidsmarktdeskundige of marketing-communicatiedeskundige met specialisatie de financiële sector informeer dan nu naar de mogelijkheden en laat de toegevoegde waarde van u en uw bedrijf zien middels het (online) magazine (verschijning maar/april) en op het multimediale platform van Brabant Business Media.

Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?

Wilt u ook groeien en uw bedrijf crossmediaal onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep maar weet u nog niet helemaal hoe? We maken graag kennis met u en uw organisatie zodat we uw wensen en doelstellingen kunnen bespreken.

Plan een afspraak in of neem contact met ons op.