Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen + verantwoord ondernemen = succesvol ondernemen
De toekomst is aan de bedrijven die in hun bedrijfsvoering duurzaamheid in elke denkbare vorm tot belangrijk speerpunt hebben gemaakt. De (westerse) wereld is er van doordrongen dat we op deze wijze niet door kunnen gaan met produceren en consumeren. Grondstoffen raken op of worden schaars en daarmee onbetaalbaar. Het uitstoten van broeikasgassen (met als speerpunt CO2) moet verminderd worden. Bedrijven moeten energieneutraal worden. De ecologische footprint moet kleiner worden. En er moet oog zijn voor het grootste kapitaal van elke ondernemer: de medewerkers.

Een duurzame toekomst vereist een gezonde planeet en een samenleving met sociaaleconomische samenhang. Daar is iedereen het over eens. Daarom stelt In Business Network u de vraag:

Waarmee kunt u ondernemers helpen om een duurzame toekomst mogelijk te maken?
Want u kunt vanuit uw expertise laten zien dat kiezen voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen uw strategie ook direct goed is voor organisaties. Het verkleint risico’s, verlaagt kosten, vergroot het vertrouwen in de organisatie, biedt een structuur voor continuïteit en leidt daardoor mogelijk tot meer groei. Organisaties die op deze wijze strategisch aan de slag gaan zullen succesvoller zijn.

Bent u het met deze stelling ook eens? Wilt u uw visie en aanpak delen met een voor u belangrijke doelgroep, dan nodigen wij uw van harte uit.

Dus heeft u een product of dienst dat de ondernemer op zoek naar antwoorden op vraagstukken betreffende duurzaamheid en MVO verder helpt?

In de a.s. periode bestenden wij hier aandacht aan. Informeer nu naar de mogelijkheden en laat de toegevoegde waarde van u en uw bedrijf zien middels het (online) magazine (verschijning maart/april) en op het multimediale platform van In Business Network.

Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?

Wilt u ook groeien en uw bedrijf crossmediaal onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep maar weet u nog niet helemaal hoe? We maken graag kennis met u en uw organisatie zodat we uw wensen en doelstellingen kunnen bespreken.

Plan een afspraak in of neem contact met ons op.