Home Thema'sTech, Ict & SmartInnovatie & Duurzaamheid Brabantse Metaaldagen: Hèt trefpunt voor procesoptimalisatie

Brabantse Metaaldagen: Hèt trefpunt voor procesoptimalisatie

by Brabant Business Media
0 comment

De Brabantse Metaaldagen zijn onmisbaar voor iedere metaalprofessional. Het thema procesoptimalisatie en productieverbetering gaat per slot van rekening iedereen aan. Als de maak- en dus ook de metaalindustrie, vooruit wil komen zullen de productie- en bedrijfsprocessen efficiënter ingericht moeten worden.

Uniek event
Om meerdere redenen is dit gloednieuwe event uniek. Allereerst omdat het een combinatie is van vakbeurs en congres, gericht op de metaalindustrie. Event-organisator Jeroen ter Steege van United Industrial Fairs daarover: “De Brabantse Metaaldagen zijn bij uitstek the place to be voor het vinden van oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie en productieverbetering. Het blijkt, dat daar terdege behoefte aan is. Zowel bij de meer dan 100 deelnemende exposanten als bij de geregistreerde bezoekers zien we dat. Bovendien worden de Brabantse Metaaldagen gehouden in het hart van wat men wel noemt ‘de slimste regio van Europa’, niet in het minst door de aanwezigheid van Brainport Eindhoven. De economische groei in Brabant is sinds 2008 met een percentage van 18 de snelst groeiende economie van Nederland (bron ING-red.). Daar zitten wij middenin met de Brabantse Metaaldagen.”

Het congresgedeelte van de Brabantse Metaaldagen kan zich verheugen in een flink aantal keynote sprekers van gerenommeerde bedrijven als DAF, Philips, Fraunhofer, Renishaw, Siemens, Axoom, Clearpath en Additive Industries. Bovendien worden er verspreid over de dagen diverse seminars gehouden.

Wat ook uniek is, is dat dit event niet alleen bedoeld is voor de mensen met het geld en de beslissingsbevoegdheid op zak die op zoek zijn naar slimme oplossingen. Jeroen ter Steege daarover: “Ook iemand die bijvoorbeeld achter een draaibank staat kan er een handiger manier van werken vinden. Het is heel belangrijk dat ook de mensen op de werkvloer handige tools aangereikt krijgen, zodat ze iets kunnen betekenen in het proces van verbetering en optimalisatie.”

Opening
De Brabantse Metaaldagen zullen op 10 april 2019 worden geopend door Brabantgedeputeerde Economie en Internationalisering en voormalig lid van het Smart Industry Forum, Bert Pauli.
Het event vindt plaats in de nieuwe hal 7 van de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch.

De openingstijden zijn:
Woensdag 10 april 2019 van 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag 11 april 2019 van 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 12 april van 2019 van 10.00 tot 17.00 uur

Registreren voor gratis toegang .

Gerelateerde Posts