Abonnement

Bouw connecties, deel inzichten & groei!

In de wereld van zakendoen in het zuiden, is de sleutel tot succes vaak gebaseerd op wie je kent, wat je weet en hoe je jezelf presenteert. Als je op zoek bent naar manieren om je professionele netwerk uit te breiden, op de hoogte wilt blijven van de laatste zakelijke ontwikkelingen en je verhaal online te delen, dan hebben wij de mogelijkheden om abonnee te worden.

Als abonnee heb je diverse voordelen. Je kunt waardevolle connecties opbouwen met andere professionals in de regio, je inzichten delen met gelijkgestemden en jezelf op de kaart zetten als een deskundige in je vakgebied. Of je nu een gevestigde ondernemer bent of een opkomend talent, het abonnee worden opent de deuren naar kansen die je zakelijke groei kunnen versnellen.

Laat deze kans niet voorbijgaan. Word abonnee, bouw connecties, deel je inzichten en groei in je zakelijke onderneming. Samen kunnen we succes bereiken in het zakelijke Zuiden.

Wij bieden:

  • 2 artikelen op het platform Brabant-in-Business

  • Uw bedrijf op de ledenpagina

  • Ontvang 4x per jaar het print Magazine

  • Ontvang 8x per jaar het e-Magazine

  • Welkom op ons jaarlijks event voor partners & leden van BBM

  • Genieten van voordeel bij onze partners

per jaar € 350,-

Abonneer je hier!

1. Juiste doelgroep bereiken

De doelgroep van ­­­­­­In Business Network zijn de eindbeslissers van de Brabantse ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen met meer dan 50 werknemers. Dit doen we door onze cross-medial aanpak.

2. Bekendheid krijgen

Ondernemers bereiken, binden en boeien is ons bestaa­­­­­­nsrecht. Onze crossmediale producten en de content die we publiceren versterken uw merk.

3. Leads genereren

Jouw succes is ons succes. Door de doelstellingen te bepalen kunnen we strategie bepalen om deze te verwezelijken en zodoende leads genereren.