Home Thema'sMobiliteit Prijsverlaging Tesla: gecontroleerd spel of chaos?

Prijsverlaging Tesla: gecontroleerd spel of chaos?

by Brabant Business Media
0 comment

Tesla’s CEO Elon Musk kondigde aan om (bijna) alle Tesla stores te sluiten. Het bedrijf zou zich alleen gaan richten op de online verkoop van haar elektrische auto’s. Hierdoor was Tesla tevens in staat om een flink aantal prijsverlagingen door te voeren voor alle modellen. Later kondigde Elon via Twitter aan om toch minder winkels te gaan sluiten waardoor de prijzen weer omhoog zullen gaan. Een gecontroleerd spel of chaos? Lees verder.

Verder lezen >

Model3_Interior_Nieuwsbrief

2. Tesla Model Y: wij waren er LIVE bij!

Om 04.00 uur ‘s nachts Nederlandse tijd werd in Los Angeles de nieuwe Tesla Model Y gepresenteerd door Elon Musk. De Tesla Model Y kan worden gezien als een mid-size SUV en staat op hetzelfde onderstel als de Tesla Model 3. Is dit nieuwe model de doodsteek voor de fossiele auto industrie? Lees verder.

Verder lezen >

Tesla_Model_Y_Nieuwsbrief

3. Tesla bereikt haar Top 4 doelstellingen

Één van de meest belangrijke lessen die je kunt leren in het leven, is dat je met het hebben van een eenvoudig, specifiek en duidelijk doel grote dingen bereikt. Laat je niet afleiden en focus jezelf op dat ene doel. Bijna 13 jaar geleden stelde Elon Musk het belangrijkste doel van Tesla, en de drie kleinere doelen die tot dat grote doel zouden leiden. Toen Tesla 10 jaar bestond begon het plan écht tot leven te komen. Maar het jonge bedrijf was nog steeds ver verwijderd van het bereiken van haar uiteindelijke doel.

Verder lezen >

Semi_Roadster_Nieuwsbrief

4. Tesla V3 Supercharger: bijna net zo snel laden als tanken!

Tesla heeft de V3 Supercharger geïntroduceerd. De eerste Tesla eigenaren kunnen de nieuwe Supercharger al gebruiken! Belangrijkste eigenschap van de nieuwe Supercharger is dat je nu met 250 kW kan laden. Omgerekend kan je nu tot 1600 kilometer per uur laden. Als je bedenkt dat je soms lang staat te wachten bij de benzinepomp kan je nu bijna net zo snel laden als tanken! Lees verder.

Verder lezen >

SuperchargerV3_Nieuwsbrief-1

5. Musk komt belofte na: goedkoopste Model 3 beschikbaar in VS

Eerder schreven we al over de mysterieuze tweets van de Tesla baas. Blijkbaar wilde Elon Musk zijn belofte waarmaken. Op donderdag 28 februari kondigde hij de start van de verkoop aan van de langverwachte Tesla Model 3 voor een prijs van $35K. Lees verder.

Verder lezen >

Tesla_Model_3_nieuwsbrief-1

Kunnen we je ergens mee helpen?

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bekijk de veelgestelde vragen, bereik ons via de live chat op onze website, stuur een mail naar support of bel met +31 20 7719 026. We helpen je graag.

Gerelateerde Posts