28 januari 2019

Food (agri)Lifestyle

Pop-up restaurant 'Asperges in het veld' Cromvoirt 16 mei t/m 2 juni 2019

Een nieuwe plek voor ons paviljoen bij Verhoeven Asperges Deze jubileum-editie gaan we u met verschillende wijzigingen weer enorm verrassen. We blijven op Landerijen de Heihoorn, maar verhuizen naar ‘de overkant’ van het mooie terrein. Waar onze tenten in spiegelbeeld komen te staan ten opzichte van vorig jaar. We maken een heel groot terras gericht op het zuid-westen. De entree van het terrein komt nu aan het einde van de Cromvoirtsedijk die u vanuit de Deuterseweg in rijdt. We parkeren daar op een nieuw aangelegd grasveld, vlak bij de entree van het pop-up restaurant. Direct voor de entree maken we een Kiss & Ride. Het was vorig jaar zo enorm warm….We zullen u gaan verrassen! We gaan gebruik maken van heel trendy witte tenten. Allen met een goed geïsoleerd rond gebogen dak, zodat de zon er niet direct door heen prikt. Zowel de lange zijde als ook de zijde van het overdekte terras aan de achterzijde zijn voorzien van 3 meter hoge glazen panelen, met drie maal een dubbele glazen deur naar het terras. Er is nu aan 2 zijden optimaal zicht op de aspergevelden van Verhoeven Asperges. Waar we u ook mee gaan verrassen is de samenwerking met van Abeelen Rental Solutions. Zij leveren het klimaatbeheersingssysteem wat zowel goed kan koelen als ook kan verwarmen. We weten het tenslotte nooit hier in Nederland. En dankzij de samenwerking met De Arend is ook het interieur volledig vernieuwd en aangepast aan de trendy sfeer van het paviljoen De line-up van top-chefs die u culinair zullen gaan verrassen Dit jaar zijn er 5 restaurants aanwezig met één Michelinster. De oude vertrouwde restaurants kent u wellicht. Dit jaar komt er De Rozario* uit Helmond bij die in december zijn 1-ste Michelinster kreeg. Ook restaurant Flicka* uit Kerkdriel, die vorig jaar voor het eerst bij ons was, heeft een Michelin ster in ontvangst mogen nemen. Dus al met al zijn wij super trots dat wij zulke talentvolle restaurants in ons midden hebben. Ook komt dit jaar Restaurant Valuas* uit Venlo koken tijdens de exclusieve Makro Horeca dagen. De Heer Kocken* en Noble* hebben hun ster weten te behouden en zijn natuurlijk ook weer van de partij. Verder zijn van de partij: Seasons & Moor Dining & Wining, Ries & Auberge De Veste, ’t Misverstant, De Fuik, Graphite by Peter Gast en Cercle des Gourmets. Op onze website leest u wie wanneer kookt, de menu’s die onze gast-restaurants serveren en de kosten voor lunch of diner. https://www.aspergesinhetveld.nl/

Gerelateerd