Softmedia

Softmedia is een team van internetprofessionals uit Eindhoven dat ervoor zorgt dat u online vooroploopt!

Wij bouwen online

De digitale wereld evolueert met een enorme snelheid. Daarom werken wij als digitale partner nauw samen met onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen we innovatieve websites, intranet oplossingen, interactieve dashboards en VOD platformen. We werken altijd vanuit een ondernemende vooruitziende blik: eerst de vraag helder, dan de juiste digitale oplossing.
Lees meer


Een betrouwbare online partner

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van digitale oplossingen voor organisaties die willen groeien, innoveren en automatiseren. Altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Tijdens projecten, maar ook daarna. We blijven ondersteunen, meedenken en verbeteren.

Onze klanten

Samen met onze klanten werken we in een iteratief proces van ontwerp, ontwikkeling en doorlopende optimalisaties. Dat is waar we voor gaan en wat onze klanten in ons waarderen. Inmiddels beschikken we over een uitgebreide portfolio met tevreden klanten waar we trots op zijn!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het is fijn als je op iemand kunt bouwen! Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij een ruime schat aan kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van webdesign, websites en online applicaties
Kijk voor meer informatie op www.softmedia.nl, stuur een email naar info@softmedia.nl of bel ons via 040 - 294 06 05


Kom jij bij ons werken?

Klik hier voor de meest actuele vacatures

Lees over onze samenwerking met Softmedia

Gerelateerd