Quezy

Wij zijn Qubiqx: een kick-ass digital agency voor slimme en effectieve online solutions. Full service en toch persoonlijk. Tech-nerds maar down-to-earth. En allround zonder onze passie uit het oog te verliezen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die meer uit hun online business willen halen. Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We zijn realistisch proactief, wat betekent dat we met je meedenken, zonder je gouden bergen te beloven.

Websites bouwen, dat kunnen wij wel!
Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops en applicaties. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website,

die gemakkelijk zijn in gebruik én nieuwe klanten opleveren. De juiste technieken en inzichten bepalen samen het succes van je website.

Gerelateerd