Ga terug

Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep behoort tot de top van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn actief in alle fasen van de vastgoedketen: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling.

Circulaire totaaloplossingen

Wij willen een voorloper zijn in het ontwikkelen en toepassen van circulaire totaaloplossingen. Wij willen daarmee voor beweging in de markt zorgen en invulling geven aan een duurzame maatschappij die ook voor toekomstige generaties leefbaar is.

Janssen de Jong Groep bestaat uit 32 zelfstandige bedrijven, verdeeld over 6 clusters. Professionele bouwspecialisten die meestal onder eigen naam werken in kleine units van maximaal 100 collega’s die weten dat bouwen mensenwerk is. Vakmensen die op elkaar kunnen bouwen en zich specialiseren in een marktsegment waarin ze relevant en impactvol zijn.

Lets build happines together

Dagelijks bouwen onze 1.000 medewerkers Samen aan geluk, welzijn en welvaart voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze slogan “Let’s build happiness together!” Onze medewerkers doen zaken met Lef door Samen Oplossingsgericht uitdagingen aan te gaan. Zij staan centraal en vormen de sleutel tot het succes van ons bedrijf.

Bij Janssen de Jong Groep is klantgericht werken de kern: eerst luisteren naar de wensen van opdrachtgevers, gebruikers en kopers. En vervolgens al onze kennis en vakmanschap inzetten om tot het beste resultaat te komen.

Gerelateerd