Ga terug

Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven. Wij ontwikkelen, bouwen, renoveren, restaureren en verzorgen het onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden. Met dochterondernemingen in Nederland, de Caribbean en Polen vertegenwoordigen wij ons zowel nationaal als internationaal. Synergie is een belangrijk sleutelwoord hierbij. Samen realiseren wij de mooiste projecten.

Let’s build happiness together
Dagelijks bouwen onze ca. 1.000 medewerkers samen aan geluk, welzijn en welvaart voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze slogan “Let’s build happiness together!” Bij Janssen de Jong Groep is klantgericht werken de kern: eerst luisteren naar de wensen van opdrachtgevers, gebruikers en kopers en vervolgens al het vakmanschap van onze groepsondernemingen en onze partners daarvoor inzetten.

Dé groep van bouwspecialisten
Samen realiseren we de beste huisvesting. Daarbij krijgen kleine bouwprojecten net zoveel aandacht als grootschalige gebiedsontwikkelingen. Janssen de Jong Groep is leidend in de industriële en modulaire bouw. Tegelijkertijd investeren we in traditionele ambachten die nodig zijn voor de restauratie van cultureel erfgoed zodat het behouden blijft voor toekomstige generaties.

Onze pijlers
Janssen de Jong Groep is ambitieus en altijd op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe markten. Uiteraard met continue focus op klanttevredenheid en lange termijn klantrelaties. Drie pijlers spelen een grote rol hierin:

  • Het zijn de MENSEN die samen ons succes bepalen

  • Wij gaan samen voor KLANTTEVREDENHEID

  • Wij willen samen succesvol VOOROP blijven lopen

Van duurzaam naar circulair
Duurzaam ondernemen is een harde voorwaarde voor de bedrijfsactiviteiten van al onze dochterondernemingen. Binnen Janssen de Jong Groep zijn wij continu op zoek naar duurzame innovaties die het milieu kunnen ontlasten. De komende jaren ligt de nadruk dan ook op circulair bouwen.

Onze vijf clusters zorgen ervoor dat wij de juiste partner voor al onze opdrachtgevers in de vastgoedketen kunnen zijn.

Gerelateerd