Ga terug

23 januari 2020

TULIP INN EINDHOVEN AIRPORT WEDEROM ‘HOTEL OF THE YEAR’!

Het moderne en elegante driesterrenhotel Tulip Inn Eindhoven Airport is gunstig gelegen in de luchthaventerminal, waardoor het de ideale tussenstop is voor al uw zakenreizen en aansluitende vluchten in Eindhoven. Het hotel beschikt over 120 moderne kamers, een fitnessruimte, een bar en een restaurant voor ontbijt. Geniet van een heerlijk verblijf in combinatie met uw vlucht vanaf/naar Eindhoven Airport!

Kamers Tulip Inn Eindhoven Airport beschikt over 120 kamers. 100 standaardkamers en 20 executive kamers. Alle kamers zijn geluiddicht en hebben beschikking over klimaatbeheersing. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, badkamer, bureau, flatscreen tv, gratis wifi en een fantastisch uitzicht over Eindhoven Airport!

Geniet van onze heerlijke maaltijden in de hotelbar! U kunt genieten van warme of koude gerechten van ons menu: fish&chips, hamburgers, broodjes, snacks, eieren met ham en kaas, nacho’s en pasta. Onze bar is geopend van ‘s morgens vroeg tot middernacht, om u naast maaltijden en snacks te voorzien van koffie, thee en andere heerlijke drankjes! Ook voor een zakelijk ontvangst voorafgaand aan uw reis bent u van harte welkom!

Fitness Het hotel beschikt over een moderne fitnessruimte. Behoud uw fitnessroutine in onze fitnessruimte met climat control waar u diverse fitnessapparaten en een televisie tot uw beschikking heeft. Onze fitnessruimte is 24/7 beschikbaar en gratis toegankelijk voor hotelgasten.