Partner

9 januari 2023

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.

Afl. 11 | Niet Kunnen vs. Niet Willen

In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 11 van het Straight-Line Leadership boek: Niet kunnen vs. Niet willen. Heb je jezelf weleens afgevraagd als je een doel niet hebt bereikt:

Kan ik dit niet? Of wil ik het niet?

Als je geen onderscheid kunt maken tussen iets niet kunnen of niet willen, dan maakt dit je onherroepelijk zwakker. En als je met je bewustzijn leeft in deze sluimertoestand, dan levert dit behoorlijk veel pijn en frustratie op.

Luister via Spotify of Youtube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com