Ga terug

24 april 2020

Sport als decor voor topprestaties

Polo Brabant zou in juni haar elfde editie beleven. Door de wereldwijde uitbraak van het corona-virus is ook dit prestigieus toernooi verschoven naar volgend jaar 19 en 20 juni 2021.

‘De gezondheid van de spelers, medewerkers en gasten staat altijd voorop. Daarom kunnen we niet anders dan het toernooi een jaar uitstellen. Deze beslissing schept duidelijkheid voor iedereen in een periode waarin het sentiment er niet is om grote evenementen te bezoeken. In 2021 organiseren we samen met onze trouwe partners weer een toptoernooi’, aldus de ‘patrons’ van Polo Brabant en het gerenommeerd eventbureau Lei en Lukas Willems.

Polo Brabant onderscheidt zich zowel binnen als buiten de boarding van het poloveld van vele andere sportevenementen. Vooral door het spectaculaire en unieke karakter van de nog relatief onbekende polosport, de fantastische styling en entourage, de bijzondere locatie, de vernieuwende catering en de hoge graad van hospitality van BYLEI. Daarbij de goede mix van Brainportenaren, bestuurders en ondernemers. Een unieke mix van topprestaties die hier vanuit de verschillende specialisaties samenkomen.

Deze unieke formule is in 2007 ontwikkelt door BYLEI en in de loop der jaren verfijnd. Sport en evenementen is BYLEI niet vreemd. In de jaren ’90 en ’00 ontwierp en verzorgde BYLEI samen met wijlen Joop Veelenturf vele malen de NL ‘play off’ wedstrijden en EC toernooien voor en namens Oranje Zwart (nu Oranje Rood). Ook toen gingen creativiteit, presteren en beleven al hand in hand. De toen ontwikkelde concepten werden gemeengoed in hockey Nederland.

Ieder evenement een bijzondere herinnering meegeven. Dat is de ultieme belofte van BYLEI. Omdat gastvrijheid, verwonderen en genieten hand in hand gaan, omdat alles klopt en omdat over elk detail is nagedacht. Topsport voor BYLEI, het creatief broedsel van Lei en Lukas Willems die als geen ander weten om memorabele evenementen te kunnen creëren. Samen met een team van bevlogen professionals maken ze van ieder evenement een unieke, nieuwe ervaring. Al ruim 20 jaar succesvol in het organiseren van private en corporate events voor topklanten als Archipel, Upfield, Xidoor, Sioux, Mansveld en Bouwinvest.

‘Deze bijzondere periode gebruiken de tweelingbroers dan ook om enkele zaken te relativeren. Even een stapje opzij om de huidige bedrijfsprocessen te bestuderen. Waar kunnen we bijsturen, wat zijn de feiten, maar vooral ook op zoek gaan naar de creatieve ideeën om de onderneming te versterken’ aldus Lei en Lukas. Blijf creatief en nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Verdraai de crisis naar kansen!

Hopelijk komen we sterker uit deze periode, welke vele slachtoffers zal kennen. Laten we proberen er samen doorheen te komen. Soms makkelijker gezegd dan gedaan. Maar de passie voor bijzondere topprestaties te leveren zal niet vergaan voor de heren. Voor nu blijf gezond iedereen en alle goeds.

Voor meer informatie Polo Brabant zie www.polobrabant.nl en voor BYLEI zie www.bylei.com

Welke topprestatie mogen we voor u ontwikkelen en uitvoeren?