Ga terug

10 maart 2020

Politieagenten stappen massaal op GreenMo Rent e-scooters

De Politie krijgt in 2020 nieuwe stads- en surveillancefietsen, e-bikes en e-scooters. De Politie kan hierdoor duurzamer de criminaliteit bestrijden en het biedt meer mogelijkheden om op plekken te komen die met een auto lastig te bereiken zijn. De Europese aanbesteding voor nieuwe elektrische scooters heeft, na uitgebreide tests met agenten, een Nederlandse winnaar opgeleverd. De Politie is een exclusieve, meerjarige samenwerking aangegaan met GreenMo Rent uit Waardenburg voor de levering, de service, het schadeherstel en onderhoud van de elektrische Politie e-scooters!

Custom made elektrische Politie scooter Speciaal voor de aanbesteding heeft GreenMo Rent een e-scooter geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor het intensieve politiewerk met bijvoorbeeld een langere actieradius. De aangeboden e-scooter heeft de zware testen goed doorstaan. Eén van de eisen van de Politie was een landelijk dekkende servicenetwerk met een hoog serviceniveau. Mede op basis hiervan werd de inschrijving van GreenMo beoordeeld als de beste prijs-kwaliteitverhouding en heeft GreenMo daardoor de aanbesteding voor de e-scooters gewonnen. GreenMo Rent zal de eerste e-scooters in de loop van 2020 aan de Politie gaan uitleveren.

Wie is GreenMo Rent? GreenMo Rent is marktleider in de full service verhuur van (elektrische) voertuigen aan een variëteit aan branches. Dit zijn onder andere elektrische scooters, elektrische bakscooters, elektrische busjes en elektrische fietsen, voor onder meer last mile delivery maaltijd- en post- en pakkettenbezorging in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Hiernaast werkt GreenMo Rent voor diverse overheidsinstellingen, zoals het CBR – scooters om af te rijden – en is de exclusieve partner van het snelgroeiende GO Sharing, Nederlands leidende elektrische deelscooter platform. GreenMo Rent beschikt inmiddels over een vloot van bijna 10.000 elektrische voertuigen, een aantal dat ieder jaar verdubbeld.

GreenMo Rent is dé mobiliteitspartner GreenMo Rent werkt onder andere voor veel franchisenemers van Domino’s Pizza, Sandd en is officieel partner van Thuisbezorgd.nl en Scoober. Met GreenMo Rent als mobiliteitspartner maken deze klanten zich geen zorgen over hoge aanschafprijzen, verzekerings- of onderhoudskosten van hun bezorgvoertuigen. Alle mobiliteitskosten zitten in één vast bedrag. GreenMo Rent’s full-service verhuurconcept bestaat uit een ruim productaanbod van zeer hoogwaardige voertuigen, mobiliteitsgarantie, preventief periodiek onderhoud en een all-risk verzekering. Mocht het product van uw keuze niet in het assortiment zitten? Geen probleem, dan regelt GreenMo Rent de levering ervan en verzorgt de service. Onbezorgd doen waar je goed in bent, dat is de kracht.