3 oktober 2019

Pitbull Content

BUSINESS PARTNER: PITBULL CONTENT

Pim Piepers van Pitbull Content is business partner bij Brabant in Business met zijn content bureau. Met een sterk netwerk van creatieve en technische mensen sluit hij aan bij de behoefte van de klant:

BYTE U VAST

Meer bedrijfsresultaat via internet en met 10x content.

Pitbull Content helpt jou, bedrijven en ondernemers meer bedrijfsresultaat te genereren via internet en met 10x content.  Pitbull Content ondersteund Brabant in Business bij het optimaliseren van website in WordPress voor vindbaarheid (SEO).

Dit doen we door trajecten van drie maanden aan te bieden zodat er een start voor de langere termijn gemaakt kan worden. Dit zijn trajecten van minimaal drie maanden. Waarom?  Een website is wordt pas echt interessant met de juiste content met een aanpak over een bepaalde tijd. Bovendien kunnen we van te voren van alles verzinnen, het kan zomaar blijken dat het niet werkt. Daarom moet je tijd nemen om te experimenteren en steeds beter worden naar verloop van tijd.

Partner 365 Business Support

Pitbull Content heeft een samenwerkingsovereenkomst met 365 Business Support.

365 Business Support helpt organisaties om een blijvend commercieel resultaat en een blijvende rendementsgroei te realiseren via LinkedIn™.  Dit realiseren wij met onze consultancy, training en businesscoaching. Zo kunnen ondernemers de 365 Business Support APP downloaden op iOs en Android en zijn er onafhankelijke ondernemers die aangesloten zijn met elk zo hun eigen specialiteit.

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]

Drie maanden aandacht voor je website: € 2999,-*

Het bureau werkt voor de langere termijn mee met haar klanten en werkt constant aan gestelde doelen. Er moet iedere maand ook wat te melden zijn. Dat kan alleen maar als er voldoende content gegenereerd wordt.

Social selling via LinkedIn is hierbij het startpunt. Door middel van het aanbieden van diverse scans en andere optimalisatie gereedschappen zorgt Pitbull Content met haar netwerk wij voor een vertienvoudiging van het bereik op Internet en op LinkedIn™. Ja, 10X dus. Meer over deze aanpak vind je hier.

*Exclusief 21% btw.

Ondernemer in het kort:

  • Naam: Pim Piepers

  • Bedrijfstype: Contentbureau

  • Activiteiten: SEO copy, fotografie, video, content beheer, sociale media, profilering, organisch bereik, lead generatie, trainingen LinkedIn™.

  • Why: 'De wereld wordt een beetje beter van het vuur wat ik in je ontsteek.'

Maak connectie met Pim op LinkedIn™.

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]