8 juni 2020

Gielen Reclame en Unity Event Crew “Wij gaan de coronacrisis samen te lijf”

Dat veel ondernemingen het zwaar hebben in deze corona tijd komt niet als een verrassing. In verschillende branches happen ondernemers naar lucht en zoeken manieren om hun bedrijven boven water te houden tot er een einde gaat komen aan deze lastige periode.

Een prachtige oplossing werd gevonden door het Brabantse Gielen Reclame. Dat startte met de distributie van “Corona Hygiëne Zuilen” en voor de assemblage daarvan de hulp inriep van een bedrijf uit een wel heel onverwachte hoek wat heeft geresulteerd in een geweldige samenwerking.

In het begin van de coronacrisis startte het in Valkenswaard gevestigde bedrijf met de productie van Corona Hygiëne Zuilen. Deze zuilen namen gretig aftrek bij supermarkten, winkels en openbare gebouwen. Al snel werd de vraag dermate groot dat er ondersteuning nodig was bij de productie. Er werd hulp ingeroepen bij Unity Event Crew, een bedrijf waarbij de core business ligt bij het opbouwen van evenementen, festivals en beurzen.

Dit tevens in Valkenswaard gevestigde bedrijf zat, vanwege de coronacrisis, met minder opdrachten, waardoor de werknemers niet de uren konden maken die ze normaal in deze drukke festivalperiode zouden maken. In de loods van Unity Event Crew werd een productielijn ingericht om de zuilen vakkundig te kunnen assembleren.

‘De afname van de Corona Hygiëne Zuilen blijft stijgen, we merken dat er een verschuiving plaatsvindt van winkels naar horeca, kantoorpanden en sportverenigingen. Nu de versoepelingen vanuit de overheid het toestaan dat de horeca weer kan opstarten en dat er meer mensen op kantoor gaan werken zien we dat veel ondernemers de hygiëne en veiligheid van gasten en werknemers erg serieus nemen. De samenwerking met Unity Event Crew zal dus voorlopig nog blijven bestaan, en wie weet leidt dit in de toekomst nog wel tot meerdere gezamenlijke projecten.’ Aldus een woordvoerder van Gielen Reclame.

De Corona Hygiëne Zuilen zijn op aanvraag te bestellen via https://www.gielenreclame.nl/ en zijn te personaliseren met logo zonder meerprijs. Informeer naar alle mogelijkheden via de website.