Ga terug

28 oktober 2020

Cadeau voor jezelf: lekker warme voeten

Zin in een geluksmomentje tussendoor? Geef jezelf eens een leuk en nuttig cadeau. Lekker warme sloffen bijvoorbeeld. Glerups is dan een uitstekende keuze. De iconische vilten sloffen uit Denemarken zijn gemaakt van 100% schapenwol. Zo heb je altijd heerlijk warme voeten. Ook als de haard niet brandt. Kijk voor informatie op www.binorm.nl/glerups.

Het vilt van Glerups wordt volgens een speciaal procedé gemaakt. Het is ademend en kan tot 35% vocht opnemen. De sloffen voelen altijd droog, warm en zacht aan. De wol is afkomstig van geselecteerde schapen uit New Zeeland.

Pantoffels

Je draagt ze zonder sokken

De pantoffels passen zich aan de vorm van je voet aan: niet te strak en niet te los, maar precies goed. Zo comfortabel dat je nooit meer zonder wilt. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst.

De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een prettige demping. De buitenzool van de pantoffels is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer en heeft een antislipwerking. De handgemaakte sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Informatie Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

Glerups

Over Glerups

In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.