Home Thema'sLeisure & Cultuur Lancering celebrity trouwplatform ‘Celebabs.nl’

Lancering celebrity trouwplatform ‘Celebabs.nl’

Door Brabant Business Media

Amsterdam – Op dinsdag 10 september 2019 hebben Tim Ouborg, Jeroen van den Boom en Frits Sissing een nieuw trouwplatform (www.celebabs.nl) gelanceerd in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het platform biedt bruidsparen de mogelijkheid een bekende Nederlander te vragen als celebrity trouwambtenaar voor hun bruiloft.

Gelegen tussen twee pittoreske grachten in hartje Amsterdam, werd ‘Celebabs.nl’ gelanceerd in de Historische Trouwkamer Eerste Klasse. Tim Ouborg, telg uit de ondernemende Ouborg-familie, bleek al een tijdje met een idee voor een celebrity trouwplatform in zijn hoofd rond te lopen. Celebabs is een platform dat bruidsparen in contact brengt met bekende Nederlanders om hun huwelijk ceremonieel te voltrekken. Hij of zij zal dan aanwezig zijn op de grote dag en begeleidt de gehele trouwceremonie van welkom tot ja-woord met passie, humor en liefde. Zo kunnen bruidsparen getrouwd worden door hun idool, iemand voor wie ze bewondering hebben, of gewoon iemand die past in het perfecte plaatje voor hun grote dag!

De volgende bekende Nederlanders hebben zich al aangesloten bij ‘Celebabs.nl’: Anouk Smulders, Dennis van der Geest, Dennis Weening, DO (van Hulst), Ellie Lust, Frits Sissing, Jörgen Raymann en Irene Moors. Binnenkort worden nog meer namen van bekende Nederlanders bekend gemaakt die zich bij het platform aan zullen sluiten.

De oprichters zijn erg enthousiast over hun nieuwe en unieke concept. Tim Ouborg, bedenker van het concept: “Er zijn pas enkele bekende Nederlanders werkzaam als trouwambtenaar. De vraag naar bekende Nederlanders als trouwambtenaar wordt steeds groter, vooral gezien hun jarenlange ervaring in het presentatie-vak en hun vermogen om de mensen op gepaste wijze te vermaken. Met ons concept willen wij inzetten op deze groeiende markt.” Zij hebben o.a. de ervaring van Frits Sissing gebruikt om het concept door te ontwikkelen en daarmee bruidsparen de perfecte trouwceremonie en opzet te kunnen bieden. Frits Sissing: “Ik heb dit inmiddels twee keer mogen doen en vond het erg speciaal. De huwelijksdag is toch de mooiste dag uit iemands leven en de trouwceremonie het meest bijzondere moment. Door gebruik te maken van ons platform maken bruidsparen het nog specialer voor zichzelf en de genodigden. Het is natuurlijk ook voor ons als trouwambtenaar een grote eer en erg betekenisvol om twee mensen te mogen verbinden!” Zij hebben het volste vertrouwen in de toekomst. Jeroen van den Boom: “Ons doel is om het bruidspaar en alle vrienden en familie een onvergetelijke trouwceremonie te bezorgen. De markt heeft bewezen dat er plek is voor bekende trouwambtenaren met een bijzonder verhaal. Wij zien er dan ook erg naar uit om van Celebabs een groot succes te maken!”

In Sofitel Legend The Grand Amsterdam vond in 1966 ook de memorabele huwelijksvoltrekking plaats van prinses Beatrix en Claus. De ‘Trouwkamer’ met haar prachtige glas-in-lood ramen en wandfresco’s ademt historie en symboliek.


Gerelateerde artikelen