Colofon

Brabant Business Media brengt zakelijk Brabant, Gelderland, Limburg & Zeeland in beeld!

Brabant Business Media biedt bedrijven alles onder één dak. Dankzij de combinatie van print, online en video kunnen we u een cross mediaal concept bieden, want we zijn van mening dat online en offline nieuws elkaar perfect aanvullen.

Brabant Business Magazine is een beeldbepalend thematisch zakenblad in Brabant, Gelderland, Limburg & Zeeland. De frequente verschijning zorgt dat het blad bij lezers bekend en geliefd blijft. Al meer dan 25 jaar delen bedrijven, overheden, kennisinstellingen en onderwijsorganisaties doelgericht hun nieuws met onze zakelijke lezers.

Brabant Business Online-Magazine is een digitaal, interactief magazine. Met aansprekende beelden, leuke animaties en flitsende video’s nemen we u mee in de Brabantse, Gelderse, Limburgse & Zeeuwse zakenwereld. Hierin leest U mooie achtergrondverhalen, actualiteiten, toekomstvisies en tips & trucs van inspirerende bedrijven.

Brabant Business Videoproducties biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw product, dienst of organisatie op video te promoten. De maatwerk promotievideo’s zijn in te zetten op uw eigen website of social media-kanalen en krijgen aandacht op ons platform.

Brabant in Business is het ondernemersplatform voor het zuiden. Middels nieuwsberichten, video, banners, blogs wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Met de BBM app blijft u op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws, komt rechtstreeks in contact met ondernemers, geniet u van voordelen en kunt u aanwezig zijn bij exclusieve bijeenkomsten en evenementen.

Door het jaar heen organiseren wij diverse (kennis)bijeenkomsten voor en door partners. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen en om verdieping te krijgen op bepaalde thema's.

Deze off- en online producten in combinatie met de frequente verschijningen zorgt ervoor dat we breed en een langere tijd kunnen inspringen op onderwerpen.

Wilt u ook graag meer bekendheid bij een breed zakelijk publiek? Neem contact met ons op:

Rob Verdijk
Eigenaar/Directeur
M. 06-12536340
rob@brabantbusinessmedia.nl

Tom van Fulpen
Verbinder
M. 06-55363337
tom@brabantbusinessmedia.nl

Isa Scheepers
Media-, Event- en Officemanager
M. 06-83774762
isa@brabantbusinessmedia.nl

Elisabeth Beukers
Events / Smoked by Liz
M. 06-51 37 35 30
elisabeth@smokedbyliz.com

Nour Al Awad
Stagiaire Mediaredactie
M. 06-48860220
studio@brabantbusinessmedia.nl

Salina van Heukelom
Stagiaire Mediaredactie
M. 06-47323333
studio@brabantbusinessmedia.nl

Mirthe Eefting
Stagiaire Marketing & Communicatie
M. 06-48460701
studio@brabantbusinessmedia.nl

Ambassadeurs

Bob Rulkens

Pet Joy

Elisabeth Beukers

Smoked by Liz

Tommy Derks

Louwman Group

Emile Gabriël

MyTalentBoard

Jacky Swinkels

Gassan Diamonds

Lianne van den Boogard

World Trade Center Eindhoven

Miranda van Rossum

Willy van de Kerkhof